ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Νο 3: ΟΛΟΙ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ (ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ)... (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχές και συχνές ήταν οι παρεμβάσεις του ανεξαρτητοποιημένου πλέον Δημοτικού Συμβούλου Χουρσόγλου Χρήστου, μέχρι προ τινός  ανήκων στον  συνδυασμό  ‘’ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ’’ του Μπίνου Δημήτρη, την οποία… βάφτισε εν μία νυκτί σε   ‘’Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ’’ , κατά τη χθεσινή (18/01) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Έτσι λοιπόν μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής του και όλα όσα συνέβησαν (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), λαβών και πάλι το λόγο, σχολίασε αρνητικά τη φυγή του Δημάρχου όταν έλαβε τον λόγο ο Ασβεστόπουλος Δημήτρης, λέγοντας ότι ‘’ Έφυγε σαν λαγός’’ χαρακτηρίζοντας πολιτική απρέπεια  την κίνηση αυτή, και σώγαμπρο στο ψηφοδέλτιο, ενώ τον κατηγόρησε ότι το μόνο που κάνει είναι να ''Παίζει με το κινητό του και το face book''!!

Έθεσε δε στον Δήμαρχο ,μέσω του Προεδρείου ερωτήματα, σχετικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου της Αλμωπίας, για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζει η πόλη στο θέμα των απορριμμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι '' Τα σκουπίδια κάνουν πάρτι'', θέμα που επεσήμανε προ ολίγον ημερών και η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ ΕΔΩ ), για το σπίτι του  Μ. Λουντέμη, για την επάνδρωση του ιατρείου στον Εξαπλάτανο-Πέλλας, θέτοντας τέλος και πάλι...

... το μέγα θέμα που αφορά τους αγρότες της Αλμωπίας, σχετικά με τον διπλασιασμό των τελών άρδευσης, ζητώντας να συζητηθεί εκ νέου το θέμα, προτείνοντας την ακύρωση της απόφασης, καλώντας ταυτόχρονα τους αγρότες και κτηνοτρόφους να αντιδράσουν άμεσα. Την στιγμή εκείνη, αίφνης, σηκώθηκε από τη θέση του ο Αντιδήμαρχος Αβραμίκας Στέφανος, κινούμενος απειλητικά!! κατά του Χουρσόγλου, φωνάζοντας τον ''Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τους αγρότες'', χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάτι περισσότερο.

Θέτοντας τελικά το θέμα σε ψηφοφορία στο Σώμα ο Προεδρεύων για το αν επιθυμούν να συζητηθεί ή όχι, όπως ήταν φυσικό το Σώμα με τις ψήφους της συμπολίτευσης, απέρριψε το αίτημα, δίνοντας ακόμη μία ηθική νίκη στον προτείνοντα ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο.  Σε πεδίο αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά μεταξύ Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Χουρσόγλου, μετατράπηκε η συζήτηση του 9ου θέματος που αφορούσε την έγκριση εσόδων-εξόδων της ΔΗΚΕΑ, όταν δημοτικοί σύμβουλοι απηύθυναν ερωτήματα στον απερχόμενο Πρόεδρό της Γεωργίου Χρήστο, ο οποίος δεν απαντούσε ξεκάθαρα, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο Χουρσόγλου, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον Δήμαρχο για την επιλογή άπειρων συνεργατών του. Τότε παρενέβη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος. Δείτο το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία