ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή, επιβλητική  και ανάλογη της ημέρας ήταν  η παρέλαση κλπ εκδηλώσεις  που παρακολούθησαν όσοι έτυχε να βρίσκονται στην πόλη των Νερών, στην Πρωτεύουσα της Πέλλας, την Έδεσσα, την 25η Μαρτίου (ΔΕΣ και ΕΔΩ). Η  ιστοσελίδα μας και η κάμερά της κατέγραψαν κάποια παραλειπόμενα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνουν-μειώνουν την αξία της ημέρας. Διαβάστε μερικά από αυτά:

1.Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ  ΑΗΔΟΝΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!

Μετά το πέρας της δοξολογίας στην Μητρόπολη και πριν την Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώον της πόλης, οι επίσημοι μετέβησαν στο κτήριο της Π.Ε Πέλλας για λήψη καφέ κλπ εδεσμάτων. Μετά το τέλος της  δεξίωσης  και ενώ άπαντες οι επίσημοι (Βουλευτής,  Μητροπολίτης, Δήμαρχος, Στρατηγός, Αστυν. Δ/ντής κλπ ) αναχώρησαν από το Διοικητήριο, καταλαμβάνοντας ήδη  τις θέσεις τους στο Ηρώο της πόλης, η εκδήλωση δεν  ξεκινούσε, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται μερικοί για την αργοπορία. Ο λόγος ; Η αργοπορημένη άφιξη της Αναπλ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αηδονά Αθηνάς, η οποία μάλλον για υπηρεσιακούς λόγους, κατέφθασε στον χώρο αργοπορημένη κατά 15 λεπτά περίπου, ενώ αμέσως  μετά ξεκίνησε η επιμνημόσυνη δέηση.

2.Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!!

Πιθανώς η αγωνία να τα καταφέρει στα καθήκοντά της, η ορισθείσα τελετάρχης της εκδήλωσης, εκ παραδρομής, κατά την εκφώνηση των επισήμων να καταθέσουν στεφάνι, παρέλειψε να εκφωνήσει-καλέσει  τον τρίτο στην ιεραρχία σύμφωνα με το πρόγραμμα, Στρατηγό της ΙΙας Μεραρχίας,  προσφωνόντας  αντί αυτόν τον Δήμαρχο και κατόπιν τον Πρόεδρο της δ.κ Έδεσσας, κάτι που αντιλήφθηκε αμέσως η Αναπλ. Αντιπεριφερειάρχης, η οποία έφυγε από τις θέσεις των επισήμων!! πλησιάζοντας την τελετάρχη, επισημαίνοντας το ατόπημά της το οποίο και διόρθωσε κάπως αργά, αφού ήδη οι δύο προαναφερόμενοι (Δήμαρχος και Πρόεδρος δ.κ) είχαν ήδη καταθέσει τα στεφάνια τους!!

3.Η ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ‘’ΜΑΣΚΟΤ’’ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!

Στις τιμητικές θέσεις , απέναντι από την εξέδρα των επισήμων  συναντήσαμε και την... μασκότ της πόλης της Έδεσσας, τον γνωστό σε όλους Μπίλλη, ο οποίος μετά το πέρας της παρέλασης τα… έψαλλε για τα καλά τόσο στον Δήμαρχο, όσο και στον παρόντα τέως Βουλευτή της Ν.Δ Τζαμτζή Δάνη!!

4.ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΥΦΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ…

Όπως  ήταν αναμενόμενο τη μερίδα του λέοντος  στα χειροκροτήματα και στις επευφημίες εισέπραξαν οι μαθητές των Δομών ΚΔΑΠ –ΑμεΑ, καθώς και τα ένστολα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, που πραγματικά στο πέρασμά τους σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης και περηφάνειας.

5. Ο ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ!!

Σαν τη ‘’μύγα μέσα στο γάλα’’ ήταν ο πιτσιρικάς –προφανώς  απόγονος κάποιου επισήμου-  που μετά την παρέλαση έλαβε θέση στην εξέδρα των επισήμων, δίπλα στον πατέρα του καμαρώνοντας από ψηλά τους συμμαθητές του, κάνοντας μάλλον περήφανο και τον πατέρα του.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία