ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΠΑΛ

1. Από τη ΔΔΕ Πέλλας ανακοινώνεται ότι το ΥΠΠΕΘ με τον Ν. 4386/2016 αναδιοργάνωσε τη δομή της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και προχώρησε σε ειδικές ρυθμίσεις για την θεσμοθέτηση της Μαθητείας για τους αποφοίτους Επαγγελματικού Λυκείου.

2.- Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να οργανωθεί και να υλοποιηθεί με τον αρτιότερο τρόπο ο θεσμός της Μαθητείας στα ΕΠΑΛ/ΕΚ ευθύνης μας, η ΔΔΕ Πέλλας:

α. καλεί Φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, προκειμένου να δηλώσουν τις θέσεις Μαθητείας που μπορούν να διαθέσουν. Επισημαίνεται ότι στα ΕΠΑΛ/ΔΔΕ Πέλλας θα λειτουργήσει ο θεσμός της Μαθητείας για τις εξής ειδικότητες:

• Ειδικότητα: «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής» στο ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης

•Ειδικότητα: «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων» στο 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στο 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας και στο 1ο ΕΠΑΛ Έδεσσας

•Ειδικότητα: «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών» στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

β. Κάθε Φορέας που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στη Μαθητεία, να αποστείλει e-mail στη ΔΔΕ Πέλλας (mail@dide.pel.sch.gr) αναφέροντας συγχρόνως και τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων και την ειδικότητα για κάθε θέση. Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να αποσταλεί στη ΔΔΕ Πέλλας μέχρι 25-01-2017

3.-Προς πληρέστερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου Φορέα Δημόσιου ή Ιδιωτικού, υπάρχει στο site της ΔΔΕ Πέλλας (www.didepellas.gr) σύνδεσμος με την ένδειξη «Μαθητεία ΕΠΑΛ/ΕΚ ΔΔΕ Πέλλας» όπου έχουν αναρτηθεί όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

 

 

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕ ΠΕΛΛΑΣ

 

 

Δρ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ

ΧΗΜΙΚΟΣ

 

 

Επικοινωνία