ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ''ΠΕΤΑΞΑΝ'' ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα Σάββατο (01/10) τους επισκέπτες της Λουτρόπολης Αλμωπίας, στην οποία μάλλον βοήθησε  και η ιστοσελίδα μας, η οποία πριν λίγες ημέρες, προέβη σε ανάρτηση με τίτλο: ‘’ΠΕΤΑΞΤΕ’’ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΔΕΣ ΕΔΩ), δημοσιεύοντας σχετικές φώτο για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα, τόσο το γραφείο που βρίσκεται στην διασταύρωση Όρμας  και φέρει την πινακίδα, ‘’Πληροφορίες’’ όσο και το νέο Μουσείο εντός της Λουτρόπολης, επιτέλους… πέταξαν τις αλυσίδες και τα λουκέτα και άνοιξαν τις πόρτες τους για τους επισκέπτες. Επισκεφθήκαμε και το μουσείο και το γραφείο που παρέχει πληροφορίες, που όπως μας ενημέρωσε η πρόθυμη αλλά ντροπαλή  υπεύθυνη του Μουσείου, θα λειτουργεί πλέον σε καθημερινή βάση και από ώρες  09.00 έως 17.00 το απόγευμα.

Το ίδιο ωράριο θα ακολουθούν και οι… πληροφορίες στην διασταύρωση Όρμας, όπως μας ενημέρωσε αντίστοιχα η πρόθυμη και καθόλου ντροπαλή υπεύθυνη του γραφείου. Έστω και αργά, το αυτονόητο γίνεται πράξη, ενώ στο μουσείο συναντήσαμε και τους πρώτους επισκέπτες, οι οποίοι όπως μας ενημέρωσαν έμειναν ενθουσιασμένοι, αναρωτώμενοι γιατί τόσο καιρό παρέμεινε κλειστό!!

Δείτε παρακάτω σχετικές φώτο...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία