ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ! (ΦΩΤΟ)

Έκπληκτοι οι οδηγοί που εκινούντο σήμερα (29/9) απογευματινές ώρες στο 1ο περίπου χιλιόμετρο της επαρχιακή οδό Αριδαίας-Αψάλου, έβλεπαν το ρεύμα κυκλοφορίας εξόδου της πόλης να είναι γεμάτο από θραύσματα σπασμένων  γυαλιών, για 50 περίπου μέτρα κατά μήκος του οδοστρώματος, να είναι παρόν στο σημείο Πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβέστες, και 2 με 3 άτομα να σκουπίζουν το οδόστρωμα.

Όλοι υπέθεταν ότι μάλλον επρόκειτο για τροχαίο ατύχημα, όμως όλοι-και ευτυχώς γι΄αυτό- έκαναν λάθος. Τι είχε συμβεί λοιπόν και γέμισε η άσφαλτος με θραύσματα γυαλιών; Το μυστήριο λύθηκε όταν έγινε γνωστό ότι φορτηγό αυτοκίνητο που μετέφερε μεγάλα τμήματα υαλοπινάκων (τζαμαρίες), είτε λόγω της κακοτεχνίας του οδοστρώματος ένεκα του αποχετευτικού έργου, είτε λόγω κακής εμφόρωσης των υαλοπινάκων από τον οδηγό του φορτηγού, ξέφυγε από την καρότσα του αριθμός υαλοπινάκων, έπεσαν επί του οδοστρώματος, γεμίζοντας αυτό με θραύσματα γυαλιών.

Ευτυχώς στο σημείο δεν υπήρχε κάποιος περαστικός, ούτε κάποιος κάτοικος από την  παρακείμενη  επί της οδού οικίας, καθόσον μπορεί και να θρηνούσαμε θύματα. Τόσο ο άτυχος οδηγός του φορτηγού, αλλά και περίοικοι της περιοχής με τις σκούπες ανά χείρας καθάρισαν το οδόστρωμα, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες.

Στη μνήμη του γράφοντα που έτυχε να περνά από το σημείο, από όπου και οι σχετικές φωτογραφίες, ήρθαν σκηνές από ανάλογο συμβάν που έλαβε χώρα πριν λίγα χρόνια στα τέμπη και είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό νεαρών μαθητών από την Ημαθία. Καλό θα είναι οι φίλοι οδηγοί σε παρόμοιες περιπτώσεις να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προς αποφυγή τέτοιων περιστατικών.  

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

 

Επικοινωνία