ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ OΔΗΓΟΥ!!

Το παρακάτω περιστατικό έλαβε χώρα χθες (30/9) περί ώρα 21.30 στους φωτεινούς σηματοδότες της διασταύρωσης Αλώρου-Ξιφιανής-Πέλλας και είναι χαρακτηριστικό της νοοτροπίας του… ψευτόμαγκα Νεοέλληνα.

Συγκεκριμένα, τέσσερα με πέντε περίπου οχήματα, με κατεύθυνση την πόλη της Αριδαίας,  στην παραπάνω διασταύρωση, σταμάτησαν όλοι στην θέα του κόκκινου σηματοδότη. Αίφνης, ερχόμενος και κινούμενος στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, νεαρός… μάγκας και έξυπνος  νεοέλληλας με το ΙΧΕ αυτοκίνητό του, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τους Νόμους, τους υπόλοιπους οδηγούς, αλλά και την ασφάλεια του, προσπέρασε τα παραπάνω 4-5 οχήματα, και πέρασε την διασταύρωση, όσον ακόμη διαρκούσε η ένδειξη με το κόκκινο χρώμα του σηματοδότη.

Ευτυχώς δεν έτυχε να περνά κάθετα της διασταύρωσης άλλο όχημα και έτσι αποφεύχθηκε το ατύχημα. Όπως ήταν φυσικό οι εν στάση και… κορόϊδα οδηγοί  που ανέμεναν το πράσινο χρώμα , σταυροκοπήθηκαν, ενώ ο γράφων αναρωτήθηκε για μία ακόμη φορά! Θα ενεργούσε άραγε με αυτόν τον τρόπο αν βρισκόταν σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα;

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

 

Επικοινωνία