ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ!!

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε γνωστό επιχειρηματία της Αλμωπίας, όταν πριν λίγες ημέρες, έπεσε και θύμα κλοπής, αλλά και ξημέρωσε στα κρατητήρια της Αστυνομίας!! Συγκεκριμένα, ο συμπαθής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, επισκέφθηκε την συμπρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, σταθμεύοντας το ακριβό και καινούργιο σχεδόν αγροτικό του σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Όταν ύστερα από 40 περίπου λεπτά επέστρεψε στο σημείο, έκπληκτος διαπίστωσε ότι το όχημά του είχε κάνει… φτερά. Το άσχημο όμως της υπόθεσης είναι ότι μαζί με το όχημα… φτερά έκανε και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό που είχε μέσα σ΄αυτό, αλλά και το Νόμιμα κατεχόμενο από αυτόν κυνηγετικό όπλο. Ενημέρωσε τις Αρχές για την κλοπή, αλλά όταν τους είπε και για το κλαπέν όπλο, του ανακοίνωσαν ότι θα κρατηθεί για μη ασφαλή φύλαξη κλπ του όπλου του. Έτσι λοιπόν ο άτυχος επιχειρηματίας, ξημερώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος η περιπέτειά του και να βρεθεί το όχημά του, που από ότι γνωρίζουμε του είναι απαραίτητο για την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Φώτο Αρχείου

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία