ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΦΑΣΗ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ ''16'' ΣΤΟ ARIDEA CUP 2016

Ολοκλήρωση της 1ης φάσης του Aridea Cup

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο πρώτος γύρος του μονού καθώς και η πρώτη φάση του διπλού κοριτσιών, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που παρουσιάστηκαν. Η έντονη βροχή των τελευταίων δύο ημερών καθυστέρησε ελαφρώς το πρόγραμμα αλλά τελικά, χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε αισίως η φάση των «32» στα μονά των αγοριών και των κοριτσιών, ενώ έγιναν και οι πρώτοι αγώνες διπλού κοριτσιών.

Η ελληνική παρουσία στο τουρνουά κρίνεται μέχρι στιγμής εξαιρετική με πολλές προκρισείς στους «16» τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες της δεύτερης φάσης στα μονά καθώς επίσης και την πρώτη φάση του διπλού των αγοριών και τη προημιτελική φάση του διπλού των κοριτσιών.  

 

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» στο Aridea Cup 2016

Πολλούς αγώνες και πολύ ωραίο τένις, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά, περιλάμβανε η χθεσινή μέρα του Aridaia Cup. Με τον καιρό να μην δημιουργεί άλλα προβλήματα, διεξήχθει με επιτυχία η φάση των «16» στο μονό αγοριών και κοριτσιών όπως επίσης και η πρώτη φάση του διπλού αγοριών και τα προημιτελικά του διπλού κοριτσιών.

Ο αρκετός κόσμος που μαζεύτηκε για ακόμα μια μέρα στα γήπεδα της Πιπεριάς, είχε την τύχη να παρακολουθήσει αγώνες με μεγάλο σασπένς αλλά και ποιοτικό τένις. Για τη σημερινή μέρα, είναι προγραμματισμένα όλα τα προημιτελικά στα μονά ενώ στα διπλά θα διεξαχθούν  τα ημιτελικά κοριτσιών καθώς και τα προημιτελικά των αγοριών. Όλοι οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι.

 

 

Επικοινωνία