ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ; ΠΟΙΑ Ή ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η… ΜΕΝΕΓΑΚΗ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις σε ορισμένα από τα τεθέντα θέματα-ερωτήσεις που διατύπωσαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (ΔΕΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ) έδωσαν ο Δήμαρχος  και οι Αντιδήμαρχοι Αλμωπίας. Μεταξύ των άλλων, τόσο ο Κετικίδης Γιάννης, όσο και ο Γεωργίου Χρήστος, ο μεν πρώτος ζητώντας συγνώμη για την ταλαιπωρία, ο δε δεύτερος την κατανόηση των κατοίκων για τα προβλήματα που δημιουργούν οι εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού στην πόλη.

Τόνισαν δε ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί το 55% του έργου, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί και 70 συνδέσεις στο δίκτυο, ενώ έχουν ελαχιστοποιηθεί οι βλάβες και οι διακοπές ύδρευσης στην Αριδαία. Σχετικά με την ενημέρωση των κατοίκων για την πορεία του έργου, ο Γεωργίου Χρήστος έκανε γνωστό ότι πρώτα θα συζητηθεί το θέμα με τα τοπικά συμβούλια! στην συνέχεια με την επιτροπή διαβούλευσης! κατόπιν στο Δημοτικό Συμβούλιο! και τέλος στη Γενική Συνέλευση!!, απαντώντας έτσι έμεσα και σε σχετική μας ανάρτηση που τον καλούσαμε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις απαντήσεις που έδωσε σε ορισμένες εκ των ερωτήσεων ο Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης, με αποκορύφωμα αυτήν σχετικά με τη μη παρουσία του στη συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι Πολιτικοί Μηχανικοί και ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας, ότι δεν πήγε γιατί ‘’Εγώ δεν πάω σε καφενεία και ψησταριές’’ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, και ότι αν ήθελαν μπορούσαν να συναντηθούν στο Δημαρχείο, τους οποίους και κάλεσε ο ίδιος, μαζί με άλλους φορείς.!!

Όταν ο Θεοδωρίδης Τάσος του υπενθύμισε ότι αν και οι παραπάνω διοργανωτές ζήτησαν για την συγκέντρωση την αίθουσα της Εύξεινου Λέσχης, όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν στην παραπάνω συγκέντρωση, οι αρμόδιοι αρνήθηκαν με τη δικαιολογία ότι ήταν βρώμικη, ο Μπίνος απάντησε ότι ‘’Αυτό ουδέποτε έγινε’’, ζητώντας μάλιστα και την επιβεβαίωση από τον Προεδρεύοντα, και ότι ‘’Μάλλον βλέπεις πολύ Μενεγάκη’’!!

Τώρα ποιος λέει αλήθειες και ποιος ανακρίβειες, αλλά και ποια ή ποιον εννοούσε ο Δήμαρχος ‘’Μενεγάκη’’ καλό θα είναι να δοθούν οι απαντήσεις από αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα!! Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο…

Ρεπορτάζ By Sakis

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο της παραπάνω πρωτογενούς ανάρτησης-δημοσίευσης (κείμενο, βίντεο και φώτο), αποτελούν  πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη και της παρούσας ιστοσελίδας. Η οποιαδήποτε αντιγραφή, εν όλω ή εν μέρει, αποτελεί παράβαση της κείμενης Νομοθεσίας και συγκεκριμένα του Ν. 2121/93 ’’Περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ’’, πράξη που προβλέπεται και κολάζεται από τον παραπάνω Νόμο, με εξαίρεση εάν ο χρήστης-αντιγραφέας, τηρεί τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την κείμενη Νομοθεσία και σχετικές Νομολογίες (άδεια του δημιουργού, παραπομπή και  μάλιστα με ενεργό σύνδεσμο (link) κλπ), επιφυλασσόμενος σε περίπτωση αντιγραφής-αναπαραγωγής, άνευ των παραπάνω προϋποθέσεων,  σε κάθε εκ του Νόμου νόμιμης ενέργειας.

 

Επικοινωνία