ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ... ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ!(ΦΩΤΟ)

Αυτόπτης μάρτυς έγινε η ιστοσελίδα μας πριν λίγη ώρα ( 20.45)  σε παρ΄ολίγον τροχαίο ατύχημα που θα ελάμβανε χώρα μεταξύ οχήματος και... τεσσάρων ασυνόδευτων αγελάδων! στο 6ο περίπου χιλιόμετρο της ε.ο Αψάλου-Αριδαίας, λίγο πριν τη γέφυρα στη διασταύρωση Υδραίας-Πέλλας.

Συγκεκριμένα, το απόλυτο σκότος που επικρατεί στην περιοχή, λόγω του ότι εδώ και αρκετό καιρό ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος, αλλά και η ανευθυνότητα του ιδιοκτήτη των ζώων, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος, με συνεπιβάτες τη σύζυγό του και φιλικό πρόσωπο, κινούμενος στην παραπάνω οδό και στο ρεύμα εισόδου προς την πόλη της Αριδαίας, εμφανίσθηκαν αίφνης στην πορεία του τέσσερις ασυνόδευτες αγελάδες, με αποτέλεσμα, και λόγω της ανύπαρκτης ορατότητας, να προσκρούσει παρ΄ολίγον σε μία από αυτές, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κανείς.

Έντρομος τόσο ο οδηγός, όσο και οι συνεπιβάτης, αλλά και ο γράφων με διερχόμενους οδηγούς, στάθμευσαν στο σημείο, όπου τα άτυχα ζώα πρόλαβαν και εξαφανίσθηκαν μέσα στο σκοτάδι. Ευτυχώς από το συμβάν δεν τραυματίσθηκε κανείς, τουλάχιστον με τα όσα γνωρίζουμε,  παραμένει όμως εγκληματική η αδιαφορία των αρμοδίων για τον ανύπαρκτο φωτισμό σε μία πολυσύχναστη οδική αρτηρία, αλλά και η ανευθυνότητα του ιδιοκτήτη των άτυχων ζώων που τα άφησε ασυνόδευτα μέσα στο σκοτάδι, και που άθελά τους μπρεί να γίνουν υπαίτια πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, με δυσάρεστα αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία