ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

Αναγκαζόμαστε δυστυχώς να επανέλθουμε και πάλι σε ένα πολύ λεπτό θέμα, το οποίο θίξαμε πριν λίγες ημέρες, ύστερα και από τα συνεχή παράπονα και διαμαρτυρίες κατοίκων της Αριδαίας, θεωρώντας μέχρι σήμερα, ότι είχε λυθεί. Δυστυχώς όμως κάναμε λάθος! Διαβάστε και θα καταλάβετε...

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα μας την 01/8/2016, ύστερα από σωρεία παραπόνων κατοίκων της Αριδαίας, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στα κοιμητήρια της πόλης, από άποψης αισθητικής, καθαριότητας, αλλά και σεβασμού στον χώρο, μετέβη σ΄αυτά, όπου και διαπίστωσε το αληθές των καταγγελομένων (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, ότι την επόμενη ημέρα (02/8), με εντολή του Δήμου Αλμωπίας, όπως μας ενημέρωσε ο εργάτης που συναντήσαμε στα κοιμητήρια, καθάρισε τον χώρο, αδειάζοντας τα γεμάτα καλαθάκια και τοποθετώντας τα κάθε είδους απορρίμματα σε κάδους κλπ σακούλες, προκειμένου απομακρύνουν αυτά από τον χώρο (ΔΕΣ ΕΔΩ). Και εκεί που είπαμε ‘’Δόξα τω Θεώ’’, και πάλι ‘’Βοήθα Παναγιά’’! Ο λόγος;

Η ενημέρωση που είχε και πάλι η ιστοσελίδα μας, ότι αν και πέρασαν από τότε δύο περίπου εβδομάδες, όχι μόνο τα σκουπίδια δεν απομακρύνθηκαν από τον χώρο, αλλά για μία ακόμη φορά ο χώρος τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά συνεχίζει να θυμίζει… χωματερή. Βουνό τα σκουπίδια, γεμάτα τα καλαθάκια, πεταμένα στεφάνια κλπ υλικά στον χώρο, δημιουργώντας μία άσχημη κατάσταση και μία εικόνα που  προσβάλλει βάναυσα τον ιερό χώρο των κοιμητηρίων.

Συναντήσαμε στα κοιμητήρια σήμερα (12/8), κατοίκους της πόλης, οι οποίοι άπαντες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση αυτή, ζητώντας από τη Δημοτική Αρχή να πράξει το καθήκον της. Μάλιστα, μεσήλικας άνδρας, μεταξύ σοβαρού και αστείου… συμβούλεψε τον Αντιδήμαρχο καθημερινότητας και υπεύθυνο για την καθαριότητα-συντήρηση των κοιμητηρίων Μπάτση Χρήστο, αλλά  και τον Δήμαρχο Μπίνο Δημήτρη, να φωτογραφηθούν και σ΄αυτόν τον χώρο, εκδίδοντας μάλιστα και σχετικό δελτίο τύπου για την απαράδεκτη κατάσταση που άφησαν να βρίσκονται τα κοιμητήρια της Αριδαίας!!

Δείτε παρακάτω σχετικές σημερινές (12/8) φωτογραφίες και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία