ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες (27/01) απογευματινές ώρες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ Αλμωπίας,  μεταξύ του Δημάρχου  και των 25 παρόντων Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων της Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), εκτός των άλλων συζητήθηκε και το παρακάτω θέμα. Με αφορμή την τοποθέτηση του Προέδρου της τ.κ Κωνσταντίας-Πέλλας, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώροι των κοιμητηρίων  του χωριού, άδραξε την ευκαιρία ο Δήμαρχος, λέγοντας ότι έλλειψη κονδυλίων, είναι  αναγκαία η επιβολή τέλους κοιμητηρίων, το οποίο σαν ανταποδοτικό τέλος θα διατίθεται για ανάλογες εργασίες-παρεμβάσεις.

Μάλιστα για το λόγο αυτό, και επειδή σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, παρόμοιο αίτημα δεν… πέρασε, ζήτησε τη συναίνεση όλων των Προέδρων, προκειμένου επαναφέρει το θέμα αυτό σε επόμενο Συμβούλιο, αίτημα με το οποίο συμφώνησαν όλοι οι παριστάμενοι Πρόεδροι. Το γεγονός αυτό, έδωσε την αφορμή στον Δήμαρχο, ο οποίος μάλλον έψαχνε άλλοθι, καθόσον την προηγούμενη φορά που είχε τεθεί παρόμοιο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν υιοθετήθηκε, απευθυνόμενος στα Μέσα Ενημέρωσης, υπέδειξε!! σ΄αυτά να αναφέρουν τη συναίνεση των Προέδρων για την επιβολή του τέλους κοιμητηρίων.

Το ίδιο όμως ατόπημα έπραξε, όταν  απαίτησε εκβιαστικά από τον Πρόεδρο της τ.κ Αλώρου-Πέλλας, φέροντας αυτόν, μάλλον  σε δύσκολη θέση,  να αναφέρει το χρονικό διάστημα της μη λειτουργίας  της πλατείας  για πάνω από 10 χρόνια  στην κοινότητα του, θέλοντας προφανώς να καταδείξει την αδιαφορία των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν αυτά, υποδεικνύοντας!! και πάλι στα παρόντα ΜΜΕ να αναφέρουν το γεγονός, και μάλιστα καθιστώντας τα υπεύθυνα σε αρνητική περίπτωση!! Δεν είδαμε όμως να έχει την ίδια ευαισθησία και απαίτηση, σε άλλα θέματα!!! 

(Σημείωση συντάκτη: Σε ότι μας αφορά ( ιστοσελίδα ifonitispellas) επιστρέφουμε τις υποδείξεις στον Δήμαρχο, ως απαράδεκτες και αντιδεολογικές,  κάνοντας γνωστό ότι η αμερόληπτη και αντικειμενική ενημέρωση,  είναι ηθικό καθήκον κάθε μέσου ενημέρωσης που σέβεται τον εαυτό του και τους επισκέπτες του. Όσον αφορά το τι θα δημοσιεύσουμε και τι όχι θα το κρίνουμε εμείς και κανείς άλλος. Άλλωστε μοναδικός κριτής μας είναι οι αναγνώστες μας. Τις υποδείξεις, ας τις απευθύνει εκεί που γνωρίζει ότι μπορούν να υιοθετηθούν. Αυτά μακριά από εμάς).

Διαβάστε σε επόμενη ανάρτησή μας και άλλα ενδιαφέροντα από τη σύσκεψη των Προέδρων…

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία