ΆΡΙΔΑΙΑ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ (ΑΝ)ΑΡΜΟΔΙΟΣ! (ΦΩΤΟ)

Η αδιαφορία, η ανευθυνότητα και ο ωχαδελφισμός σε όλο του το μεγαλείο στην Αριδαία-Πέλλας. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στην ιστοσελίδα μας και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, για περισσότερες από δέκα πέντε (15) ημέρες!-πιθανώς και περισσότερες- στην επαρχιακή οδό Αριδαίας-Αψάλου-Πέλλας και συγκεκριμένα στην διασταύρωση Υδραίας και διασταύρωση Αλώρου-Ξιφιανής, ο δημόσιος φωτισμός που υπάρχει  εκατέρωθεν της οδού, είναι μόνιμα σε λειτουργία, καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου!!

Μία εικόνα που προκαλεί στον περαστικό  απογοήτευση, και ενίοτε και εκνευρισμό με την ενευθυνότητα και αδιαφορία των (αν)αρμόδιων, καθ΄όσον εύλογα γεννάται το ερώτημα σε κάθε νοήμων, πως  είναι δυνατόν σε εποχή κρίσης, που γίνεται το κάθε τι προκειμένου εξοικονομηθούν χρήματα και περιοριστούν οι σπατάλες, ειδικά στο Δημόσιο, ο φωτισμός να λειτουργεί την ημέρα χωρίς λόγο!

Άραγε δεν υπέπεσε στην αντίληψη κανενός, από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας που κυκλοφορούν καθημερινά στην παραπάνω οδό, τα οποία  έχουν υποχρέωση, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον πολίτη που έχει δικαίωμα να ενημερώσει ανάλογα; Και εν κατακλείδι, δεν υπάρχει κάποιος που ελέγχει την λειτουργία των φώτων! Αφελής ερώτηση, καθ΄όσον η απάντηση είναι αυτονόητη.  Άραγε ο ή οι ορισθέντες υπεύθυνοι-αρμόδιοι για τον έλεγχο της ορθής λειτουργίας του παραπάνω φωτισμού, θα έπρατταν το ίδιο και στα σπίτια τους!! Δείτε παρακάτω σχετικές φώτο...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία