ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΗΤΡΗ: ''ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεδρίασε τελικά χθες (24/8) βραδινές ώρες η... υποβαθμισμένη από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας, Επιτροπή Διαβούλευσης του οικείου Δήμου, αφού είχε προηγηθεί ήδη μία αναβολή λόγω έλλειψης απαρτίας, και αυτό γιατί όπως ομολογούν τα μέλη της, αλλά είναι  και κοινό μυστικό, οι απόψεις οι θέσεις και οι προτάσεις της παραπάνω επιτροπής, δε λαμβάνονται υπόψιν από τη Δημοτική Αρχή Αλμωπίας.

Κατ΄αρχάς συζητήθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου,  το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 406,000,00 ευρώ και αφορά διάφορα έργα που έχουν προγραμματισθεί για την Αλμωπία. Δείτε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2017, Ε Δ Ω.

Για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης, κατηγόρησε την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Πασόη Δημήτρη, για έλλειψη μελετών και προγραμμάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ‘’Κάποιοι μιλάνε, μόνο για να μιλάνε’’!!. Εύστοχες οι παρατηρήσεις και επισημάνσεις των μελών Χιτσκάκη Μελίτας, Προκοπίδου Ευάγγελου και Παπαδόπουλου Χρήστου, με τις περισσότερες εκ των οποίων συμφώνησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Τώρα εάν θα τις λάβει υπόψιν αυτό είναι άλλο θέμα!!

Σχετικά με τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2017, όπως υποστήριξε ο Αντιδήμαρχος Τσιμτσιρίδης Γιώργος, ‘’Είναι ένας ειλικρινής και στενός προϋπολογισμός, δεδομένου της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, αφού τα έσοδα είναι μειωμένα, και είμαστε υποχρεωμένοι να μειώσουμε ανάλογα και τα έξοδά μας’’. Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

 

 

 

Επικοινωνία