ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζει τις ομιχλώδες καταγγελίες του περί εκβιασμών από τα  Μέσα Ενημέρωσης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, αφού για δεύτερη φορά, με αφορμή τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που έλαβε χώρα προχθες (24/8), επανερχόμενος στο θέμα του εκβιασμού του από τα Μέσα Ενημέρωσης, επανέλαβε  και πάλι ότι ‘’Υπάρχουν άνθρωποι που με κυνηγούν και με εκβιάζουν. Εγώ όμως δεν υποκύπτω’’.

Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε επίθεση, κάνοντας συστάσεις και υποδείξεις στα Μέσα Ενημέρωσης, που δεν προβάλουν το έργο της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, επειδή δεν έχουν όφελος!!. Για τον λόγο μάλιστα αυτό (για τον εκβιασμό που υφίσταται από τα Μέσα ενημέρωσης) ενημέρωσε τους λοιπούς Δημάρχους της Πέλλας, αλλά και την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, όπως υποστήριξε.(ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Για μία ακόμη δε φορά δυστυχώς, δεν κατονόμασε τους εκβιαστές, αφήνοντας να αιωρείται στην αίθουσα και στην κοινή γνώμη, ότι κάποια μέσα ενημέρωσης, λειτουργούν εκβιαστικά προς το πρόσωπό του, με σκοπό το όφελος, που όλοι γνωρίζουν ποιο είναι!!, όπως ειδικότερα τόνισε, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον γέλωτα των παρευρισκομένων στην αίθουσα.

Μάλιστα λαβών τον λόγο το μέλος της επιτροπής διαβούλευσης, Προκοπίδης Ευάγγελος, προκειμένου εκθέσει τις απόψεις του για το τεχνικό πρόγραμμα, επεσήμανε στον… εκβιαζόμενο Δήμαρχο, ότι ‘’ το έργο δεν προβάλλεται από τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά από τους ίδιους τους πολίτες, που και βλέπουν και κρίση έχουν για να αποδώσουν τα εύσημα ή όχι’’, με την οποία συμφώνησε απόλυτα ο Δήμαρχος!!

Συμπερασματικά λοιπόν και σύμφωνα με τη λεγόμενα του Δημάρχου Αλμωπίας, συνάγεται ότι κάποια  μέσα ενημέρωσης είναι εν δυνάμει εκβιαστές!! και ειδικότερα αυτά που δεν προβάλλουν το έργο της Δημοτικής Αρχής!!, αφού αρνείται να κατονομάσει τον ή τους δράστες-εκβιαστές.

Ύστερα και από την δεύτερη αυτή δημόσια ομολογία, αλλά και πολιτικό του ατόπημα, χωρίς να  κατονομάσει τον ή τους δράστες, σπιλώνοντας με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του τοπικού τύπου, θεωρούμε ότι είναι πλέον ευθύνη και χρέος των συνεργατών του, αλλά κυρίως της Αντιπολίτευσης, να απαιτήσει  να δοθούν οι δέουσες εξηγήσεις και διευκρινήσεις, ώστε οι τυχόν εκβιαστές να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, και να μην αιωρείται η υποψία ότι κάποια Μέσα Ενημέρωσης δρουν παραβατικά, και κάθε…  κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Δείτε παρακάτω τις αόριστες καταγγελίες, καθώς και το γέλιο που σκόρπισαν αυτές μέσα στην αίθουσα, προχθες 24/8.

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

 

Επικοινωνία