ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την παρουσία μελών  και φίλων του Συλλόγου, αλλά και την έντονη παρουσία ιδιαιτέρως μικρών παιδιών, πραγματοποιήθηκε χθες (29/9) απογευματινές ώρες, αγιασμός, με την ευκαιρία έναρξης της νέας χορευτικής χρονιάς της Ευξείνου Λέσχη Αλμωπίας. Μετά τις καθιερωμένες ευχές, προσφέρθηκε μπουφές στους καλεσμένους οι οποίοι και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για τη νέα χρονιά.

Άψογη στα καθήκοντά της η Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Κωνσταντινίδου Ελένη, αλλά και τα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Εντύπωση προκάλεσε το κτήριο το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με αρκετές αίθουσες που χρησιμοποιούνται ως χώροι εκμάθησης της ποντιακής γλώσσας, μουσικής κλπ εκδηλώσεων, αλλά και η αίθουσα μουσείου με διάφορα εκθέματα, το οποίο όπως μας πληροφόρησε η Πρόεδρος, συντηρείται χωρίς καμία οικονομική βοήθεια από την πολιτεία και τον Δήμο, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τις εισφορές των μελών και των διαφόρων εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Σύλλογος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου παραχώρησε ολιγόλεπτη συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η ιστοσελίδα μας εύχεται στον Σύλλογο καλή χορευτική  χρονιά.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία