ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΧΩΜΑΤΕΡΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! (ΦΩΤΟ)

Όσο κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να  συμμορφωθούν, και κάποιοι άλλοι δεν αποφασίζουν να λάβουν, ως οφείλουν, επιτέλους τα απαραίτητα μέτρα, τόσο και εμείς δεν θα κουραστούμε να το επισημαίνουμε!

Για μία ακόμη φορά δυστυχώς, οι περαστικοί από την κεντρική πλατεία της Αριδαίας, από τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου (22/10), όσο και ολόκληρη την Κυριακή (23/10), έγιναν μάρτυρες της απαράδεκτης πολλάκις  κατάστασης που βλέπετε στις παραπάνω εικόνες αφού απορρίμματα και τετράποδα έκαναν... πάρτι!

Μεγάλη σίγουρα η ευθύνη των ασυνείδητων κατοίκων που αφήνουν τις σακούλες απορριμμάτων εκτεθειμένες και εκτός των βυθιζόμενων κάδων τους οποίους μάλλον δεν έχουν συνηθίσει ακόμη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη και η ευθύνη των αρμοδίων που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Όπως πρότεινε συγκεκριμένα κάτοικος της πόλης αλλά και άλλοι κάτοικοι που διαμένουν πέριξ της πλατείας, ας τοποθετήσουν δίπλα στους βυθιζόμενους, και έναν συνήθη κάδο, για όσους δε γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των βυθιζόμενων κάδων.

Και εν κατακλείδι Κύριοι αρμόδιοι, εφαρμόστε επιτέλους τον κανονισμό καθαριότητας, αφού αυτοί που εναποθέτουν στο σημείο τα απορρίμματά τους, αφήνουν ταυτόχρονα και την... ταυτότητά τους!! Τι γνώμη θα σχηματίζατε και τι άποψη θα είχατε άραγε, κύριοι της Δημοτικής Αρχής, αν σαν επισκέπτες σε μία άλλη πόλη αντικρίζατε παρόμοια εικόνα;

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία

Επικοινωνία