ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΒΕΣΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ: ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ... ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ! (BINTEO)

Σκηνές, εκφράσεις και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας, εκτυλίχθηκαν κατά τη χθεσινή (24/10) απογευματινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Αλά ας πάρουμε τα γεγονότα από την Αρχή. Με την διαπίστωση απαρτίας (21 αρχικά παρόντων) ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, η οποία ως συνήθως άρχισε με την ενημέρωση του Δημάρχου προς το Σώμα για διάφορα θέματα του Δήμου (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Πρωτεύουσα και τις συναντήσεις που είχε για θέματα του Δήμου. Ειδικότερα, συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Κουρουμπλή Παναγιώτη, από τον οποίο ζήτησε οικονομική ενίσχυση για τις ζημιές στην περιοχή από τις τελευταίες πλημμύρες στον Δήμο. Επίσης συναντήθηκε με Υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Πατούλη Δημήτρη, με εκπροσώπους της ΕΤ.Α.Δ Α.Ε (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου), με τους Γιατρούς της Αγάπης, συζητώντας για θέματα του Δήμου, για τα οποία θα διαβάσετε-ενημερωθείτε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην Ιταλία, κάνοντας γνωστό ότι τον Μάρτιο του 2019, θα πραγματοποιηθεί στην Αλμωπία το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Λουτροπόλεων, καθώς και στον απολογισμό που έλαβε χώρα το Σάββατο 22/10 στο Λουτράκι-Πέλλας για το έργο Living History-Living Natoyra II. Αναφορά επίσης έκανε στην επίσκεψη του Διοικητή της 3ης ΥΠΕ στην Αριδαία, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας, γενικότερα στην Πέλλα. Τέλος, ανακοίνωσε και στην παραίτηση του Αντιπροέδρου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Βέσκου Δημήτρη.

Δείτε σχετικά με το θέμα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε και δείτε Ε  Δ  Ω, τις ερωτήσεις  των Συμβούλων και τις απαντήσεις του Δημάρχου, καθώς και την επίθεση που εξαπέλυσε με αφορμή ερώτημα για το πότε θα εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, σε πρόσωπο, ονομάζοντάς τον... Εισαγγελέα, που δεν έκανε τίποτα κατά τη διάρκεια της θητείας του, παρά μόνο να αναστατώνει την πολιτική ζωή του τόπου...

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία

Επικοινωνία