ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ''ΑΦΕΡΕΓΓΥΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ'' (ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη λήξη της σημερινής (26/3) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ο Δήμαρχος Αλμωπίας κάλεσε τα παρόντα Μέσα Ενημέρωσης στο γραφείο του, προκειμένου προβεί σε ανακοινώσεις.

Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε για μία ακόμη φορά την Αντιπολίτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι παίζει παιχνίδια και λειτουργεί με υπόγειες διαδρομές, ότι αρνείται να δεχθεί τη νομιμότητα και θα πρέπει να δώσει λόγο στην κοινωνία της Αλμωπίας, καθόσον με την απουσία της που έχει σαν αποτέλεσμα την μη εκλογή των μελών της Οικονομικής και Επιτροπής ποιότητας ζωής,  δημιουργεί προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου (μη χορήγηση των προνοιακών επιδόματα, κλπ).

Τόνισε ότι δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς (πάλι)!! ενώ χαρακτήρισε την αντιπολίτευση αφερέγγυα, καλώντας την να προσέλθει την επόμενη Κυριακή για να εκλέξουν διαπαραταξιακά τις παραπάνω επιτροπές. Επετέθη προσωπικά στον Πασόη Δημήτρη, θυμίζοντας τις εκκρεμότητες που είχε η διοίκησή του στις σχολικές επιτροπές, την μη πληρωμή του ΦΟΣΔΑ κλπ θέματα.

Απαντώντας σε ερώτηση της ιστοσελίδας μας σχετικά με τα γεγονότα της δεύτερης Κυριακής (12/3), εντύπωση προκάλεσε η απάντηση-δήλωσή του ότι ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ !! ότι ο εκτελών καθήκοντα Προεδρεύοντα Ουργαντζόγλου Απόστολος, δεν μίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Φραγκισκάκη Νεκτάριο, σχετικά με τα όσα ανέφερε ο Προεδρεύων ότι επικοινώνησε μαζί του και του είπε αυτός (Γενικός Γεραμματέας) να συνεχισθεί κανονικά η διαδικασία εκλογής την δεύτερη Κυριακή.!!

Ύστερα από τα ανωτέρω, θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένη η απάντηση από την άλλη πλευρά (Αντιπολίτευση και οι 5 της συμπολίτευσης) για όσα τους εγκαλεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης. Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου, τις ερωτήσεις της ιστοσελίδας μας καθώς και τις απαντήσεις του Δημάρχου...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία