ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΣΤΟ... ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!

Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί η ενέργεια των 10 προέδρων τοπικών κοινοτήτων-οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω εκλέχθηκαν, οι περισσότεροι με τον συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου,τυχαίο άλλωστε!!,- από το σύνολο των 30 που υπάρχουν στον Δήμο Αλμωπίας...

... οι οποίοι με κοινή τους δήλωση ανησυχούν ένεκα μη σύγκλησης των επιτροπών στον Δήμο Αλμωπίας, για την καθυστέρηση πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων και την άρδευση λόγω έλευσης του θέρους, οι οποίοι συνυπέγραψαν!! δήλωση ζητώντας από το Δημοτικό Συμβούλιο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κλπ, καταλήγοντας ότι  μόνος αντίπαλος για αυτούς είναι τα προβλήματα...

... μόνο που ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΝ!!, μάλλον οι εμπνευστές αυτής της δήλωσης, να αποστείλουν αυτήν στα μέσα ενημέρωσης της Πέλλας, ώστε να γίνει περισσότερο ευρέως γνωστή στους κατοίκους της Αλμωπίας και της Πέλλας γενικότερα, με εξαίρεση το γνωστό ΜΟΝΟ μέσο που απηχεί τις απόψεις της Δημοτικής Αρχής, γεγονός που κάποιοι από τους παραπάνω Προέδρους στέλνουν  τις ανακοινώσεις τους τελευταία, αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στο συγκεκριμένο μέσο!!

Σας παρακαλούμε Κύριοι Πρόεδροι των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων κλπ αρμόδιοι, ΟΧΙ άλλο τόσο πολύ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ!!, εκτός και αν θεωρείτε τις τοπικές κοινότητες στις οποίες έχετε εκλεγεί, ιδιοκτησία και τσιφλίκι σας!!

Δείτε τους 10 Προέδρους οι οποίοι υπέγραψαν την κοινή δήλωση ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ να την κοινοποιήσουν στα Μέσα Ενημέρωσης της Πέλλας.

Πρόεδρος Ίδας, ΒΕΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρόεδρος Φούστανης, ΓΑΡΑΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
Πρόεδρος Φιλώτειας, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
Πρόεδρος Μηλιάς – Ριζοχωρίου, ΚΑΡΦΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρόεδρος Κωνσταντίας, ΚΩΝ/ΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Πρόεδρος Νερομύλου – Προδρόμου, ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Πρόεδρος Αλώρου, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος Σαρακηνών – Κορυφής, ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Πρόεδρος Αριδαίας, ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Πρόεδρος Εξαπλατάνου, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Επικοινωνία