ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:''ΑΡΕΝΑ'' ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ-ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!!

ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ!! ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ!!-ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!

Περατώθηκε πριν λίγο η προγραμματισμένη μαραθώνια και ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, αφού διήρκησε τέσσερις ώρες, η οποία είχε από όλα.

Προσωπικές αντεγκλήσεις, ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ, διακοπή της συνεδρίασης, το… αγαπημένο σπορ του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη με χτυπήματα των χεριών του στην έδρα του Προεδρείου, φθορά στο μικρόφωνο και φυγή του από την αίθουσα, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, παράπονα πολιτών, ανακοίνωση από τον Δήμαρχο διενέργειας ΕΔΕ για διαπίστωση τυχόν παρατυπιών για παραπάνω χρεώσεις στην άρδευση στους αγρότες, το ξέσπασμα του Ουργαντζόγλου Απόστολου...

... την κατάθεση ψυχής από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τα όσα συνέβησαν τελευταία με τις δημαιρεσίες, ποιος αποκάλεσε ΨΕΥΤΗ τον Δήμαρχο Αλμωπίας, την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας και πολλά άλλα που δεν τιμούν την εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου μιας σύγχρονης και πολιτισμένης πόλης.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε σε βίντεο τα όσα ειπώθηκαν και έλαβαν χώρα μέσα στην αίθουσα σε επόμενες αναρτήσεις μας...

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία