ΑΔΩΝΙΣ ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ Ε.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ'' (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Άδωνι Γεωργιάδη στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας στην Πέλλα, σήμερα (12/12),  συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μανωλίδου Ευγενία και υποστηρικτές του, το Μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα στην τ.κ  Προμάχων-Πέλλας, όπου, και λόγω ονομαστικής του εορτής, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία. Αμέσως μετά, επισκέφθηκε την πόλη της Αριδαίας, όπου χαιρέτησε και συνομίλησε με θαμώνες των καφέ της πόλης, αλλά και περαστικούς στον πεζόδρομο. (Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ).

Στην συνέχεια παρακάθησε σε γνωστό καφέ της πόλης, όπου τον ανέμεναν φίλοι και στελέχη του κόμματος,  τους οποίους χαιρέτησε (Δες το βίντεο ΕΔΩ),  και απάντησε σε ερωτήσεις τους, σχετικά με τα... ψαλιδισμένα δικαιώματα των αγροτών (ΟΣΔΕ κλπ), καθώς και σε  ερώτηση πολίτη της πόλης σχετικά με την ανακεφαλαίωση των τραπεζών.Χαρακτήρισε αυτή ως σκάνδαλο, και ότι αν εκλεγεί Αρχηγός της ΝΔ και μετέπειτα Πρωθυπουργός θα προτείνει σύσταση  εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής για το θέμα αυτό.

Κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό, ενώ... βούτηρο στο ψωμί του ερώτηση συμπολίτη μας, σχετικά με την αργοπορία  κατασκευής της ε.ο Αριδαίας-Εξαπλατάνου, αφού άδραξε την ευκαιρία να... επιτεθεί έμεσα στον έταιρο συνυποψήφιο του για την Αρχηγία της ΝΔ, Τζιτζικώστα Απόστολο, απαντώντας στον πολίτη ''Ρωτήστε τον Αντιπεριφερειάρχη σας'', καθ΄όσον ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεοδωρίδης Θεόδωρος, έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ του Τζιτζικώστα. (Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ).

Εντύπωση τέλος προκάλεσε η παντελής απουσία εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής, καθώς και η... ετερόκλητη παρουσία τοπικών στελεχών  του κόμματος της ΝΔ  στην επίσκεψη του Άδωνη. Στην συνέχεια αναχώρησε για την πόλη των Γιαννιτσών, με κατάληξη τέλος την πόλη της Έδεσσας. Δείτε παρακάτω και σχετικές φώτο.

Ρεπορτάζ By Sakis 

Επικοινωνία