ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ'' ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ 1ου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Σε συνέχεια προγενέστερης ανάρτησής μας (ΔΕΣ ΕΔΩ), σχετικά με την τελετή έναρξης του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Αλμωπία, και τις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα, όπου η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρακολουθήστε σε βίντεο, τη συγκέντρωση και την πορεία επί της οδού Κύπρου των χορευτικών συλλόγων και του κόσμου που ακολουθούσε (ΔΕΣ ΕΔΩ ) καθώς και τις εκδηλώσεις στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου (ΔΕΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Πριν από αυτές, χαιρετισμό απηύθυνε  ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και ειδικά τον Αντιδήμαρχο Τσιμτσιρίδη Γιώργο και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α Γεωργίου Χρήστο,  για τη δουλειά που έκαναν και το αποτέλεσμα που προσέφεραν στον κόσμο της Αλμωπίας που κατέκλυσε κυριολεκτικά τον χώρο, και όχι μόνο. Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε το άναμμα του δένδρου, και το γλέντι άρχισε για τα καλά.

Υπενθυμίζουμε και πάλι ότι το χωριό του Αϊ-Βασίλη, θα παραμείνει ανοικτό έως τις 10/01/2016, με αποκορύφωμα των εκδηλώσεων την ημέρα των Θεοφανείων. Δείτε παρακάτω, φώτο από την εκδήλωση...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία