ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ MERCEDES ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ! (ΦΩΤΟ)

Εντύπωση προκάλεσε σε όσους περνούσαν  την (14/01) απογευματινές ώρες έξω από το Δημαρχείο Αλμωπίας, βλέποντας σταθμευμένη έμπροσθεν του Δημαρχείου της πόλης, μία  καλοσυντηρημένη και απαστράπουσα MERCEDES παλαιού τύπου και μοντέλου, φέροντας τις έγχρωμες διακριτικές πορτοκαλί υπ΄αριθμ. ΚΗΙ-2586 πινακίδες, όπερ σημαίνει ότι ανήκει σε Δημόσια ή Δημοτική υπηρεσία.

Επειδή οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι παρόμοιο όχημα που έχει στην κατοχή του ο Δήμος Αλμωπίας  από προηγούμενη Δημοτική Αρχή, του οποίου οι πινακίδες και τα λοιπά στοιχεία κυκλοφορίας παραδόθηκαν στην αρμόδια Δ.Ο.Υ, αφενός λόγω της οικονομικής κρίσης,  αφετέρου προκειμένου μην επιβαρύνεται με περιττά έξοδα (καύσιμα, τέλη κυκλοφορίας, συντήρηση) κλπ, και το όχημα... αναπαυόταν στο εργοτάξιο του Δήμου, υπέθεσαν ότι  πιθανώς ανήκει σε κάποιον επισκέπτη Δήμαρχο ή άλλον επίσημο που επισκέφθηκε τον Δήμο Αλμωπίας.

Όμως η περασμένη ώρα (16.30) και η ερημιά που επικρατούσε στο Δημαρχείο, έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι πρόκειται μάλλον για το παραπάνω όχημα που κατέχει ο Δήμος Αλμωπίας. Και μάλλον δεν έκαναν λάθος, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν λίγο καιρό, η νέα Δημοτική Αρχή, απέστειλε υπάλληλο του Δήμου  στην Δ.Ο.Υ Έδεσσας, όπου αφού κατέθεσε  σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες το ποσό των 300,00 ευρώ, παρέλαβε τα κατατεθέντα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος MERCEDES.

Δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για το ίδιο όχημα ή για κάποιο άλλο, αλλά αν αληθεύουν τα παραπάνω και μάλιστα ότι χρησιμοποιείται από τη νέα Δημοτική Αρχή, σε περιόδους λιτότητας και οικονομικής ασφυξίας του Δήμου, σύμφωνα με ομολογία του ίδιου του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη, επιβαρύνοντας με δαπάνες για καύσιμα, συντήρηση κλπ έξοδα, το πολυτελές αυτό όχημα, θεωρούμε ότι έχει ηθική υποχρέωση ο Δήμος, να ενημερώσει ανάλογα τον δημότη της Αλμωπίας, αν το παραπάνω όχημα είναι του Δήμου και αν έχει τεθεί και πάλι σε κίνηση, ή αν ανήκει σε κάποιον άλλον που επισκέφθηκε το Δήμο Αλμωπίας την παραπάνω ημέρα και ώρα..

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

Επικοινωνία