ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΚΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΣΕ 25ΧΡΟΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-ΣΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...

''Σε πεδίο μάχης'' μετατράπηκε σήμερα (17/01) περί ώρα 16.00 ο χώρος έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνδρου, στο κέντρο της πόλης της Αριδαίας, όταν δέκα αδέσποτα σκυλιά, επιτέθηκαν σε 25χρονο περίπου ποδηλάτη, ο οποίος συνόδευε το δικό του σκυλί, δεμένο με το λουράκι του.  Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος συμμετείχε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!! στη διάσωση του άτυχου-τυχερού ποδηλάτη, ομάδα δέκα περίπου τετράποδων, επιτέθηκαν στον 25χρονο, γαυγίζοντας και περιορίζοντας τις κινήσεις του, με αποτέλεσμα παρά τις φωνασκίες του, τα τετράποδα να μην υποχωρούν.

Για καλή του τύχη, εκείνη τη στιγμή οι οδηγοί δύο διερχόμενων οχημάτων, σταμάτησαν και με μεγάλη προσπάθεια, ρίχνοντας πάνω τους νερό, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον νεαρό και να τον σώσουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, αλλά και ένα παρόμοιο  συμβάν με επαγγελματία της πόλης όπου πηγαίνοντας να ανοίξει το κατάστημά του χθες περί ώρα 07.00 το πρωί, και βλέποντας 2-3 τετράποδα στην είσοδο του καταστήματός του, φοβούμενος τυχόν επίθεση από αυτά καθόσον έδειχναν άγριες διαθέσεις...

... πραγματοποιούσε κύκλους με το όχημά του στην πλατεία μέχρι να απομακρυνθούν από το κατάστημά του, αλλά και πολλά άλλα παρόμοια συμβάντα, θεωρούμε ότι θα πρέπει και ο Δήμος Αλμωπίας, αλλά και οι άλλοι δήμοι της Πέλλας, να ακολουθήσουν το παράδειγμα και την ενέργεια του δήμου Πέλλας, ο οποίος  θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους φορείς για το θέμα αυτό την 21/01/2016 προκειμένου από κοινού αντιμετωπισθεί το μέγα αυτό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους δημότες, πριν να είναι πολύ αργά και συμβούν τα χειρότερα… Διαβάστε την σχετική με το θέμα νομοθεσία ΕΔΩ:

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία