ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ: ''ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ''

Οξύνεται και πάλι η διαμάχη  μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη και του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας Γεωργίου Χρήστου, με τον  Δημοτικό Σύμβουλο  της πλειοψηφίας Χουρσόγλου Χρήστου, ο οποίος εκτόξευσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του δευτέρου. Αιτία;  Η μεταφορά των γραφείων των κοινωνικών δομών, από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία.

 Όπως υποστηρίζει ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας «Το πρωί της 7/10/2015 συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας  κυριολεκτικά λεηλάτησαν  και μετέφεραν τα γραφεία των κοινωνικών δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου στην Αριδαία, χωρίς να ενημερώσουν Τοπικό Συμβούλιο, Πρόεδρο, Δημοτικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Εξαπλατάνου»

Και συνεχίζοντας, '' ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ως Δημοτικός Σύμβουλος την προκλητική συμπεριφορά του κ. Γεωργίου αφού του ζήτησα πρώτα να σταματήσει τη μεταφορά επισκεπτόμενος το παλιό Δημαρχείο Αριδαίας και αρνήθηκε προφασιζόμενος ότι έχει απόφαση του Δ.Σ. και δεν μπορεί να την αναιρέσει.  Στην συνέχεια επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Αλμωπίας, μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ασβεστόπουλο Δημήτρη, όπου παρουσία του Αντιδημάρχου Τσιμτσιρίδη Γιώργου, έθεσα το παραπάνω  θέμα, για να εισπράξω την απαξιωτική συμπεριφορά του, και να ακούσω τους επαίνους του Δημάρχου για την άριστη δουλειά που κάνει ο Γεωργίου στον τομέα του.

Ζητώ από τον Δήμαρχο Αλμωπίας να παρέμβει ακυρώνοντας την παράλογη απόφαση του κ. Γεωργίου, δείχνοντας έτσι στην πράξη την κοινωνική του ευαισθησία απέναντι σε εργαζομένους – κατοίκους του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου αλλά και παραμένοντας πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις.  Τέλος, καλώ τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους να πάρουν σαφή θέση απέναντι στις καθεστωτικές αντιλήψεις και αποφάσεις και στην αλαζονεία του κ. Γεωργίου''.

Αναρτήθηκε από By Sakis

Επικοινωνία