ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Τ.Κ: ''ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αποχωρήσεις Προέδρων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας, αντεγκλήσεις, συμβουλές και νουθεσίες προς αυτούς  και αναφορές προς το πρόσωπο, χωρίς φυσικά να τον κατονομάζει,  του ανεξάρτητου πλέον Δημοτικού Συμβούλου Χουρσόγλου Χρήστου, αλλά και υποδείξεις προς τα τοπικά  Μέσα Ενημέρωσης για το τι πρέπει να δημοσιεύουν!! πραγματοποιήθηκε χθες (27/01) απογευματινές ώρες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, η σύσκεψη με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Αλμωπίας (Δες το βίντεο ΕΔΩ).

Παρόντες στην σύσκεψη, εκτός του Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη και των Αντιδημάρχων, ήταν και  25 Πρόεδροι, καθώς και τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ύστερα από σχετική πρόσκληση. Τον λόγο αρχικά έλαβε ο Δήμαρχος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τη σημασία αυτών των συγκεντρώσεων και ότι σύντομα σε κάθε τοπική κοινότητα θα καλέσει  σύγκληση τοπικών συμβουλίων, προκειμένου συζητηθούν  αναλυτικά το τοπικά προβλήματα του κάθε χωριού. Συμβουλές και νουθεσίες έδωσε επίσης προς τους Προέδρους να μην επηρεάζονται από διάφορους… νταβατζήδες!!  και καιροσκόπους!! της πολιτικής και να μην παρασύρονται από αυτά που λένε!!

Αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος Αλμωπίας, ενώ απαντώντας έμμεσα σε ανάλογες κατηγορίες, ότι ασχολείται   υπέρ το δέον με τη  Λουτρόπολη της περιοχής, δικαιολόγησε αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι  '' Από εκεί εισπράττουμε’’. Αναφορά επίσης έκανε και στα έργα που πραγματοποίησε μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή, αλλά και σε όσα έχουν προγραμματισθεί να γίνουν στο μέλλον (καθαρισμός αυλάκων, κλείσιμο λακούβων, ασφαλτοστρώσεις, για τις εργασίες στο Δασάκι, στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία) κλπ εργασίες.

Δείτε σε επόμενη ανάρτησή μας τι είπε για τις φωτογραφίσεις, ποιους κατηγόρησε για τα απορρίμματα στην κεντρική πλατεία της πόλης, για το κοινωνικό παντοπωλείο, το αποχετευτικό,  γιατί αποχώρησαν Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων από τη σύσκεψη,  για την επιβολή τελών στα κοιμητήρια, για τα παράπονα των Προέδρων και για τις υποδείξεις στα τοπικά μέσα για το ποια θέματα θα πρέπει να προβάλουν και να αναδεικνύουν!!

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία