ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ… ΑΤΑΚΕΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ!!

Εντύπωση και ερωτηματικά προκάλεσαν αρχικά  οι απουσίες των δύο παραιτηθέντων Αντιδημάρχων (Βερυκούκη Χρήστου και Κατσάρας Μαρούλας) κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, την 05/12. Κάτι που παρατήρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Δασκάλου  Χρήστος (Τάκος), ρωτώντας σχετικά τον Δήμαρχο.

Ο Δήμαρχος, έσπευσε να καλύψει την απουσία της δεύτερης, δικαιολογώντας την ότι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων θα καθυστερήσει, όπως και έγινε, αφού λίγη ώρα μετά η Κατσάρα Μαρούλα,  εμφανίσθηκε στην αίθουσα, καταλαμβάνοντας τη θέση του Ταμπαζίδη Δημήτρη, εν αντιθέσει  με την παντελή απουσία του Βερυκούκη Χρήστου καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, η οποία και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά...

... όπως και μία αποστροφή της Κατσάρας Μαρούλας, όταν σε γενόμενη συζήτηση για ανάκληση της παραίτησης του νυν Αντιδημάρχου Χατζόγλου Γιάννη, από τη θέση του σε σχολική επιτροπή μέχρι τέλους του έτους για σχετική περαίωση εκκρεμοτήτων, ανέφερε μεταξύ ΜΑΛΛΟΝ σοβαρού και ΟΧΙ  αστείου, αν μπορεί να ανακαλέσει και αυτή την παραίτησή της!!, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε και πάλι ότι ‘’Εγώ από Δήμαρχος κλητήρας δεν πάω’’!! Δες σχετικά ΕΔΩ.

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία