ΕΔΕΣΣΑ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...

Πραγματοποιήθηκε χθες (30/9) απογευματινές ώρες η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Έδεσσας. Αφού διαπιστώθηκε απαρτία και ο Προεδρεύων κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι απηύθυναν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο κλπ Αντιδημάρχους. Στην συνέχεια συζητήθηκαν τα 31 θέματα της ημερήσιας διάταξης, εκ των οποίων ορισμένα από αυτά παρουσίασαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Μεταξύ αυτών η αντιδικία του Σκοπευτικού Συλλόγου με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας σχετικά με την παραχώρηση του χώρου, ποιος ανώτατος πολιτειακός παράγοντας θα επισκεφθεί την Έδεσσα, και ποιος σύμβουλος απείχε από την ψηφοφορία για το θέμα αυτό, με τα λεγόμενα ποιας Υπουργού συμφώνησε ο Δήμαρχος Έδεσσας και γιατί, η έκπληξη που επιφυλάσσει ο Δήμαρχος κατά την ημέρα της παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης, τι θα γίνει με το κολυμβητήριο της Έδεσσας, με τους εργαζόμενους στους καταρράκτες, με τα 146 άτομα που θα προσληφθούν με 8μηνές συμβάσεις, και πολλά άλλα θέματα.

Διαβάστε  Ε Δ Ω τα ερωτήματα των Συμβούλων και δείτε σε βίντεο τις απαντήσεις του Δημάρχου, καθώς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που συζητήθηκαν στο ως άνω συμβούλιο...

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

Επικοινωνία