ΕΔΕΣΣΑ: Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ- ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ- Η SELFIE ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ...(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία του Αρχηγού και υποψηφίου για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Μεϊμαράκη Βαγγέλη, της Υφυπουργού Βιομηχανίας Τζάκρη Θεοδώρας, του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, του Δημάρχου Έδεσσας, των Βουλευτών Σηφάκη Γιάννη, Καρασμάνη Γιώργου, και άλλων πολιτικών παραγόντων, των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών, αλλά και πλήθους κόσμου, εορτάσθηκε η απελευθέρωση της Έδεσσας.

Οι καλές καιρικές συνθήκες, βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η  παρέλαση, στην οποία συμμετείχε η μαθητιώσα νεολαία, διάφοροι σύλλογοι του Δήμου, αλλά και Στρατιωτικά τμήματα, τα οποία χειροκροτήθηκαν από τους πολίτες.  Τον… χορό άνοιξε η φιλαρμονική του Δήμου  Αμπελοκήπων! -η οποία ειρήσθω εν παρόδω,  προκάλεσε εύλογα ερωτήματα στους δημότες, που αναρωτήθηκαν γιατί να μην έχει δική του φιλαρμονική ο Δήμος Έδεσσας- που από νωρίς το πρωί… γέμισε την ατμόσφαιρα από τους ήχους εμβασμάτων κλπ εμβατηρίων. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Απέναντι από τον χώρο της εξέδρας είχε συγκεντρωθεί ομάδα ατόμων, όπου με πανό και συνθήματα εξέφραζαν την αντίθεσή τους προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής, και τον εκπρόσωπό της, που όμως τελικά δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: Μετά το πέρας της δοξολογίας, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης, και κατάθεση στεφανιών από τους επισήμους ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ, οι οποίοι στην συνέχεια έλαβαν τις θέσεις τους στην εξέδρα προκειμένου παρακολουθήσουν την παρέλαση. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ:

Μετά το τέλος της παρέλασης, κατευθυνόμενοι πεζοί, επισκέφθηκαν τον χώρο των Μικρών Καταρρακτών, όπου παρακολούθησαν τις χορευτικές εκδηλώσεις  του Πολιτιστικού Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Έδεσσας ‘’Οι Μακεδονες’’, στον χώρο του οποίου η Υφυπουργός έβγαλε και την καθιερωμένη πλέον selfie με τον Αρχηγό της ΝΔ και τους λοιπούς επισήμους. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ.

Κατόπιν ο Αρχηγός της ΝΔ και πάλι πεζός ακολουθούμενος από τη συνοδεία του, και χαιρετώντας τον κόσμο που βρισκόταν στον πεζόδρομο και είχε κατακλύσει τα πέριξ αυτού καφέ, επισκέφθηκε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, όπου συναντήθηκε με φορείς της πόλης,  προβαίνοντας μάλιστα και σε δηλώσεις ενώπιον των τοπικών μέσων ενημέρωσης σχετικά με την πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά και τα αγροτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Πέλλας, αλλά και όλης της χώρας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. Επίσης δείτε σχετικές φωτογραφίες παρακάτω...

Ρεπορτάζ By Sakis   

 

Επικοινωνία