ΕΔΕΣΣΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΩΣΕ...(ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την χθεσινή (28/3) μεσημβρινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας και αφού διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαρτίας, ως είθισται, οι δημοτικοί σύμβουλοι υπέβαλλαν τα ερωτήματά τους προς τον Δήμαρχο Γιάννου Δημήτρη.  Διαβάστε παρακάτω τις ερωτήσεις των συμβούλων:

Φουνταλής Μιχάλης: Αναφέρθηκε στην άσχημη κατάσταση του οδικού  δικτύου που οδηγεί στον χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων, ζητώντας την αποκατάστασή του, καθόσον η κατάσταση αυτή δημιουργεί προβλήματα στα υπηρεσιακά οχήματα που κινούνται σ΄αυτό.

Αρβανιτίδου Φούλα: Ζήτησε να γίνουν ενέργειες ώστε να επαναλειτουργήσει το τμήμα του Πανεμιστημίου στην πόλη.

Παρθενόπουλος Γιώργος: Αναφέρθηκε στο θέμα των απορριμμάτων στις τοπικές κοινότητες, ζητώντας να τοποθετηθούν μεγάλοι κάδοι προς διευκόλυνση των ηλικιωμένων κυρίως κατοίκων.

Τέλος κάτοικος της τ.κ Ριζαρίου-Πέλλας, αναφέρθηκε και αυτός στο θέμα των απορριμμάτων στο χωριό του (ΦΩΤΟ).

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Έδεσσας, απαντώντας στα παραπάνω ερωτήματα,  εκφράζοντας παράλληλα τα παράπονά του για πρώην Υπουργό της Ν.Δ αναφορικά με την φυγή του Πανεμιστημίου από την Έδεσσα, αλλά και την δυσαρέσκειά του για την απουσία Κυβερνητικού εκπροσώπου κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην έδρα της Πρωτεύουσας της Πέλλας, για τον διαγωνισμό των φωτιστικών LED...

... για τις εργασίες στην τ.κ Άγρα-Πέλλας, για τις εμπειρίες του από το πρόσφατο ταξίδι  στην Γερμανία για την λειτουργία του Κολυμβητηρίου, για την χρηματοδότηση του Δήμου με το ποσό των 55.000, 00 ευρώ για εργασίες στο ΔΑΚ και στο Κολυμβητήριο, για τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσκεψης του Υπουργού Δικαιοσύνης Κοντονή Σταύρου στην Έδεσσας κλπ θέματα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας διαβάστε και δείτε σε βίντεο και άλλα ενδιαφέροντα από την συνεδρίαση.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία