ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΝ, ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΟΞΥΜΩΡΗ ΔΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες (05/12) απογευματινές ώρες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας. Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης.

Την παρουσίαση και το καλωσόρισμα στους νέους Αντιδημάρχους, έκανε ο Δήμαρχος Γιάννου Δημήτρης, ο οποίος παρομοίασε τον συνδυασμό του με… τουριστικό λεωφορείο, στο οποίο οι πρώτες τέσσερις θέσεις είναι οι προνομιούχες και σε ένα μεγάλο ταξίδι,  πρέπει αν χρειασθεί να αλλάξουν οι επιβάτες αυτών των θέσεων, πλην του οδηγού!! που είναι αδύνατο να αντικατασταθεί!!, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Σημείωση Γράφοντα: Δήμαρχε Έδεσσας, αν και η παρομοίωσή  με το λεωφορείο, ήταν όντως πετυχημένη και σκόρπισε χαμόγελα στην αίθουσα,  ήταν όμως  ατυχής και οξύμωρη, καθόσον σε ένα μεγάλο ταξίδι με τουριστικό λεωφορείο, αντικαθίσταται και αλλάζει συνήθως  ο οδηγός, αφού αυτός έχει ανάγκη από ξεκούραση  και όχι αυτοί που κάθονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις!!

Διαβάστε σε επόμενη ανάρτησή μας και άλλα ενδιαφέροντα από τα όσα συζητήθηκαν και έλαβαν χώρα μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, κατά τη χθεσινή (05/12) συνεδρίαση του...

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία