ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΠΕΛΛΑΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στους επιτυχόντες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες που εισάγονται στα ανώτατα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αναφέρει:

«Ο αγώνας για την επιτυχία απαιτεί διαρκή προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο που έχει θέσει ο καθένας για να τον κατακτήσει. Έτσι επιτυγχάνεται και η εισαγωγή στα ανώτατα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας, γεγονός που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές ενός νέου ανθρώπου. Τα παιδιά μας, σήμερα, με την ανακοίνωση των βάσεων γυρίζουν σελίδα και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια νέα πρόκληση που θα τους οδηγήσεις σε νέες επιτυχίες και διακρίσεις.

Με τις σκέψεις αυτές δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επίσης, συγχαίρω τους συνοδοιπόρους καθηγητές και γονείς των παιδιών, που υπέμειναν το ίδιο άγχος και την αγωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για τους υποψήφιους που θα επαναλάβουν την προσπάθειά τους και αυτούς που θα επιλέξουν άλλες διαδρομές, εύχομαι καλή επιτυχία έχοντας κατά νου, ότι η ζωή μας προσφέρει περισσότερες από μία ευκαιρίες.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τις καλύτερες ευχές μου για καλή συνέχεια στις σπουδές τους, αλλά και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι οικογένειές τους κατέβαλαν μία τεράστια προσπάθεια και τώρα δρέπουν τους καρπούς της. Όμως σε ότι αφορά στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θέλω να τονίσω ότι οι επιλογές τους για επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική επιτυχία δεν τελειώνουν με αυτές τις εξετάσεις! Θα έχουν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν επαγγελματικά και κοινωνικά και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν πολύ καλά και θα είναι χρήσιμα και ενεργά μέλη της τοπικής μας κοινωνίας.

Καλή συνέχεια σε όλους και σε όλες!

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

 

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Πέλλας στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων

Αγαπητοί νέοι φοιτητές και φοιτήτριες, σας συγχαίρω για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις και εύχομαι μια εποικοδομητική φοιτητική πορεία. Με την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ξεκινάει το ταξίδι της ακαδημαϊκής σας ζωής. Ένα ταξίδι δύσκολο αλλά συναρπαστικό.

Εύχομαι ολόψυχα να έχετε πάντα τη δύναμη, την τόλμη και την αποφασιστικότητα να ανοίγετε νέους ορίζοντες ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.  Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς  που στάθηκαν ακούραστα δίπλα σας συμβάλλοντας στην επιτυχία σας.

Σίγουρα η δοκιμασία  των Πανελληνίων εξετάσεων δεν είναι πάντα επιτυχής.  Όσοι δεν καταφέρατε να εισαχθείτε σε κάποια σχολή, μην απογοητεύεστε. Η υπομονή και η επιμονή θα σας δικαιώσουν είτε σε μια δεύτερη προσπάθεια είτε σε έναν εναλλακτικό επαγγελματικό προσανατολισμό.

Καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια σε όλους σας.

Γρηγόρης Στάμκος

Δήμαρχος Πέλλας

 

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής και τελείωσε η αγωνία για μαθητές και γονείς. Ως Δήμαρχος θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά μας που κατάφεραν να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Από σήμερα ξεκινά μια νέα ζωή γι’ αυτού και ανοίγονται νέοι ορίζοντες με στόχους και φιλοδοξίες.

Όσο γι’ αυτούς που δεν στάθηκαν τυχεροί, είναι καλό να γνωρίζουν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους για να προσπαθήσουν ξανά. Τίποτα δεν τελειώνει με ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Αγαπητοί γονείς,

Οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών μας είτε τα κατάφεραν, είτε όχι. Ο ρόλος μας είναι πολύ σημαντικός και στις δύο περιπτώσεις για την εξέλιξη που θα έχουν. Ας τους δώσουμε τον χώρο που χρειάζονται για να αναπτύξουν τους στόχους τους και να καταξιωθούν σε αυτό που αγαπούν να κάνουν.

Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή πρόοδο!

Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

                                                                                                                                          

 ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016.

Το ενδιαφέρον, η συμπαράσταση και κυρίως η αγάπη είναι δεδομένα προς τη νεολαία απ΄όλους μας. Από τις νέες και τους νέους μας αντλούμε δυνάμεις κι αισιοδοξούμε για το μέλλον του τόπου μας. Σε τούτο το χρονικό σημείο η προσοχή μας είναι εστιασμένη στους πίνακες του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τα ονοματεπώνυμα των εισακτέων στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας,

Συγχαίρω, λοιπόν, θερμά, κι εκ μέρους των αιρετών του Δήμου Σκύδρας, τα παιδιά μας που ολοκλήρωσαν την κοπιαστική προσπάθειά τους μ΄επιτυχία. Όπως, επίσης,  συγχαίρω, αντιστοίχως, για τη συμβολή τους, τους  εκπαιδευτικούς και τους γονείς, αλλά κι όλους όσοι συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην ευόδωση του παραπάνω στόχου.

Ας υπογραμμιστεί με την ευκαιρία ότι ο Δήμος μας θα πραγματοποιήσει και φέτος το Δεκέμβριο ανάλογη τιμητική εκδήλωση σε συνεργασία με τα Λύκεια μας, της Σκύδρας και της Καλής.

Η αγωνία της προσμονής των αποτελεσμάτων μπορεί να έλαβε τέλος, για φέτος. Ωστόσο, ο αγώνας συνεχίζεται. Τόσο για τους νεοφώτιστους φοιτητές που θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους κι ακολούθως ν΄αγωνιστούν στο στίβο της ζωής, αλλά και για τα παιδιά μας που μπορούν με αισιοδοξία να ξαναπροσπαθήσουν ή να επιλέξουν εναλλακτικές λύσεις όσον αφορά τις σπουδές και τη διεκδίκηση της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

Κλείνοντας, αφού υπογραμμίσω για μια ακόμη φορά ότι είμαστε υπερήφανοι για όλες τις νέες και τους νέους μας, να ευχηθώ από καρδιάς υγεία, αντοχή και κάθε επιτυχία κι ευτυχία στην πορεία της ζωής τους.

                                                                                        Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

                                                                                                     ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ

  

Επικοινωνία