ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

Εντύπωση και σχόλια προκάλεσε η απουσία της μείζονος αντιπολίτευσης, από τη χθεσινή συνεδρίαση. Από τους 19 παρόντες, οι 14 ήταν της συμπολίτευσης, οι 04 μόνο της αντιπολίτευσης, και 01 ανεξάρτητος.  Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν  ο Μπογδάνης Μιχάλης, η Μπαγκή Κατερίνα, η Αμπάρη, ο Κόγιος Ανδρέας και ο ανεξάρτητος Χουρσόγλου Χρήστος, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης και οι σύμβουλοί του, να κάνουν… πάρτι.

Όπως ανέφερε ο Προεδρεύων, ο Πασόης Δημήτρης ενημέρωσε ότι λόγω ασθένειας δεν θα παρευρεθεί. Με τους λοιπούς συμβούλους όμως, οι οποίοι κάποιοι εξ΄αυτών, τελευταία απουσιάζουν συστηματικά από τις συνεδριάσεις, τι συμβαίνει άραγε; Γιατί  προσβάλλουν τους θεσμούς και τους ψηφοφόρους που τους τίμησαν με τη ψήφο τους; Μήπως θα πρέπει κάποτε να μάθουν οι δημότες της Αλμωπίας, τι πραγματικά συμβαίνει στην αντιπολίτευση…

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Με αφορμή την πρόταση του Χουρσόγλου να γίνουν με δαπάνη του Δήμου τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντα τέως Δημάρχου Αριδαίας Γιάννη Αγγιάνογλου, ο Αντιδήμαρχος Τσιμτσιρίδης Γιώργος και προκειμένου υποστηρίξει την πρότασή του σχετικά με ενημέρωση πρώτα των οικείων του γι΄αυτή τη κίνηση, έκανε γνωστό ότι η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε να μην κατατεθούν στεφάνια, αλλά τα χρήματα να δοθούν ως οικονομική ενίσχυση στο Γενικό Νοσοκομείο της Έδεσσας.

ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Χρήστο Γεωργίου, οι εργασίες για το αποχετευτικό συνεχίζονται κανονικά, αφού μέχρι σήμερα  έχουν περατωθεί τα 3 περίπου χιλιόμετρα από τα συνολικά 30. Σε καθημερινή βάση εργάζονται δύο συνεργεία, ενώ συνεχή είναι η παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά και των υπεύθυνων αιρετών.

ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ Ή ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!

Μάλλον λόγω βιασύνης ή και φόρτου εργασίας, λησμόνησε ο Προεδρεύων της συνεδρίασης, να τηρήσει την ενός λεπτού σιγή που πρότεινε στην αρχή της συνεδρίασης στη μνήμη του εκλιπόντα τέως Δημάρχου Γιάννη Αγγιάνογλου, προχωρώντας στα επόμενα θέματα. Το γεγονός του το επεσήμανε ο εξ’ ευωνύμων καθήμενος Δήμαρχος Μπίνος Δημήτρης, όπερ και εγένετο.

Ο ΕΚΠΛΙΠΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΑΙ ‘’ΚΥΡΙΟΣ’’!

Σε λεκτικό ατόπημα υπέπεσαν δύο Αντιδήμαρχοι και ένας Πρόεδρος τοπικής κοινότητας, όταν εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους προς τον αποβιώσαντα τέως Δήμαρχο Αριδαίας, αποκάλεσαν αυτόν ‘’Κύριο’’ Αγγιάνογλου.  Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία, δεν αποκαλούμε ποτέ Κύριο κάποιον που έχει φύγει από τη ζωή γιατί έχει πάψει να είναι κύριος του εαυτού του.

ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Κ.Μ

Στην αποκάλυψη ότι την 23/6 θα εγκατασταθεί ο ιατρικός εξοπλισμός στο Ιατρείο των Προμάχων, αξίας 8.000,00 ευρώ, αλλά και ότι  θα συνεδριάσει μετά από δύο ημέρες ( 25/6)  η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, προέβη ο Δήμαρχος Αλμωπίας, με αποτέλεσμα όπως τόνισε, να ακούγεται η περιοχή… βγαίνοντας από την απομόνωση…

ΑΛΛΗ Η ΜΠΑΓΚΗ, ΑΛΛΗ Η ΑΜΠΑΡΗ!

Σειρά του Δήμαρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη, να προβεί σε σαρδάμ. Μάλλον και αυτός λόγω βιασύνης, προκειμένου μπορέσει να πει περισσότερα, αποκάλεσε την Μπαγκή Κατερίνα, όταν αυτή διαφώνησε σε κάτι που είπε ο Δήμαρχος, ως Αμπάρη, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των συμβούλων, προκειμένου καταλάβει το λάθος του και διορθώσει τα ονόματα. 

ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...

Δεν ήταν δυνατό, να μη δουν οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα, σκηνές και επεισόδια από τα παλιά, με τους ίδιους μάλιστα πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα, έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ Δημάρχου και Χουρσόγλου, περί... Β. Κορέας, περί... γραφικών, περί ανιψιών, και άλλων κοσμητικών επιθέτων, με αποτέλεσμα να αποχωρήσεις από την αίθουσα ο δεύτερος, καθόσον όπως υποστήριξε δεν του δόθηκε ο λόγος. Δείτε τους διαλόγους στα παρακάτω βίντεο:

ΠΕΡΙ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:

ΠΕΡΙ ΑΝΙΨΙΩΝ:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ:

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

Επικοινωνία