ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Νο 3...

Κυριακή λοιπόν σήμερα και πάλι πιστοί στο ραντεβού μας, είμαστε και πάλι παρόντες, όπως σας έχουμε υποσχεθεί και αυτήν την Κυριακή με διάφορα παραπολιτικά και άλλα μικρά-μικρά και ενδιαφέροντα, που συνέβησαν στην χώρα μας και όχι μόνο, αλλά ειδικότερα στην Π.Ε Πέλλας, για την εβδομάδα που… έφυγε. Διαβάστε μερικά από αυτά:

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΥΠΑΙΤΙΟΣ Ο ΑΝΕΜΟΣ Ή O ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!! (ΦΩΤΟ)

Για μία εβδομάδα περίπου, ο κάδος απορριμμάτων που υπάρχει στην είσοδο της τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας, για άγνωστο λόγο, βρισκόταν πεταμένος, αναποδογυρισμένος και όχι στη θέση του. Δε γνωρίζουμε αν υπαίτιος ήταν ο δυνατός άνεμος που φυσούσε ή κάποιος επιπόλαιος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου που αφού τον άδειασε τον πέταξε όπως-όπως, με αποτέλεσμα να δημιουργεί άσχημη εντύπωση στον περαστικό- επισκέπτη της Λουτρόπολης.  Ευτυχώς όπως διαπιστώσαμε χθες (Σάββατο) είχε τοποθετηθεί και πάλι στη θέση του…

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΕΚΟΥΝ… ΑΓΕΡΩΧΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ!! (ΦΩΤΟ)

Την παραπάνω φώτο μαζί με τον προβληματισμό του μας έστειλε επισκέπτης στην περιοχή και φίλος αναγνώστης της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα, αφού αναφέρεται στην απαράδεκτη κατάσταση και σηματοδότηση του οδικού δικτύου της Αλμωπίας και γενικότερα της Πέλλας, αναρωτιέται πως είναι δυνατόν οι υπάρχουσες (παράνομα) τοποθετημένες ιδιωτικές διαφημιστικές πινακίδες που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Λουτρακίου-Όρμας να στέκουν… αγέρωχες, ενώ οι πινακίδες της τροχαίας στο ίδιο σημείο να είναι κατεστραμμένες και  ρυπαρές. Άδικο έχει;  

 

 

ΣΚΥΔΡΑ: ΟΙ ‘’ΤΟΙΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ’’ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ!! (ΦΩΤΟ)

Μία ιδέα των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας, που υλοποιήθηκε με την αρωγή των καθηγητών τους και του ομώνυμου δήμου, καλά κρατεί στην πόλη της Σκύδρας. Συγκεκριμένα, οι μαθητές του παραπάνω σχολείου πριν λίγο καιρό, ζωγράφισαν κρεμάστρες σε… τοίχους, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης, όπου πάνω σ΄αυτές μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να τοποθετήσει τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια κι ότι άλλο έχει την ευχαρίστηση να προσφέρει για να τα παραλάβουν συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ένα από τα σημεία που επιλέχθηκε για το σκοπό αυτό (το δένδρο στην είσοδο του ΟΣΕ της πόλης) έχει πάντα μία σακούλα αναρτημένη σ΄αυτό με τρόφιμα κλπ είδη που κάποιος κάτοικος της πόλης τα έχει ανάγκη. Έτσι λοιπόν, όπως και πολλάκις κατά το παρελθόν, διαπιστώσαμε και προχθες  20/01 μία σακούλα με τρόφιμα που περίμενε κάποιον που τα είχε ανάγκη να τα παραλάβει. Υπενθυμίζουμε και πάλι τα σημεία τα οποία βρίσκονται οι κρεμάστρες:

1)Στα κάγκελα του πλαϊνού δρόμου του 1ου Δημοτικού Σχολείου (συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ελευθερίου Βενιζέλου).

2)Στον τοίχο του κτηρίου του Δημαρχείου (οδός Δαβάκη).

3)Στο δέντρο, στην είσοδο του Γυμνασίου (οδός Εθνικής Αντίστασης).

4)Στο δέντρο, στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού (οδός Χαρωνίτου).

Η ιστοσελίδα μας για μία ακόμη φορά εκφράζει τα εύγε στους εμπνευστές αυτής της ιδέας, με την ευχή να βρει μιμητές και στους υπόλοιπους δήμους της Πέλλας, αλλά και όλης της χώρας.

 ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Λίγο παλιό, αλλά έχει τη σημασία του. Αγοράκι ήταν το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο Έδεσσας, για το νέο έτος. Συγκεκριμένα, μία ώρα περίπου μετά την έλευση του  2017, ήρθε στη ζωή ένα πανέμορφο αγοράκι που έκανε ευτυχισμένους τους γονείς του. Να τους ζήσει…

 

‘’ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ’’ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
 

Πως αλλάζουν οι καιροί. Πριν λίγα χρόνια, ο διορισμός στο Δημόσιο, ήταν ένα από τα πρώτα ρουσφέτια που ζητούσαν από τους πολιτικούς μας και πρώτο στις προτιμήσεις των νέων, σχετικά με την επαγγελματική τους αποκατάσταση. Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, αφού σύμφωνα με έρευνα που έγινε το 15% περίπου επιθυμεί διορισμό στο Δημόσιο. Σε αντίστοιχη έρευνα που είχε γίνει το 2008 το ποσοστό έφτανε στο 52%. Σε καιρούς οικονομικής κρίσης λοιπόν οι νέοι μας προτιμούν να ασχοληθούν σε άλλους επαγγελματικούς  κλάδους, όπως γεωργία, πληροφορική, τουρισμό κλπ. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, ένα ποσοστό 40% δηλώνει απογοητευμένο και επιθυμεί να φύγει σε άλλες χώρες.

 

ΤΖΙΤΖΙ: ‘’ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ’’

 

Διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Μάλιστα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής  Μακεδονίας έκανε τη σχετική διάψευση στο ‘’σπίτι’’ των δημοσιογράφων, την ΕΣΗΕΜ-Θ όπου βρέθηκε με αφορμή την κοπή της πίτας τους. ‘’Θέλω να ευχηθώ θεία φώτιση όχι μόνο στους καλούς δημοσιογράφους που είναι η πλειοψηφία αλλά και σε αυτούς τους δημοσιογράφους που είτε με εμπάθεια, είτε ελαφρώς ζαλισμένη  ή και με σχέδιο, εμφανίζουν ειδήσεις για να… κλέψουν πρωτοσέλιδα ή μερικά λεπτά δημοσιότητας’’ ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

 

Επικοινωνία