ΣΚΥΔΡΑ-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟ & ΣΥΛΛΗΨΗ 29ΧΡΟΝΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ...

Σε μία εξιχνίαση κλοπής Φορτηγού και στη σύλληψη ενός φυγόποινου, προέβησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας και Αριδαίας, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας κλοπή Ι.Χ.Φ. οχήματος. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας ανήλικος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα όπως προέκυψε από την  έρευνα ο προαναφερόμενος τον Σεπτέμβριο του 2016 αφαίρεσε από την οικία 78χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας ένα Ι.Χ.Φ. όχημα το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την επόμενη μέρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες (05-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αριδαίας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, για τα αδικήματα της κλοπής και της πλαστογραφίας

Επικοινωνία