ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε χθες (13/11) απογευματινές ώρες, η διπλή (τακτική και ειδική) προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, κατά τις οποίες συζητήθηκαν οκτώ και δύο θέματα αντίστοιχα., σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στις σχετικές προσκλήσεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην πρώτη συνεδρίαση (τακτική) και τα οκτώ θέματα ψηφίσθηκαν ομόφωνα.

Εντύπωση επίσης προκάλεσε και η ευθεία προσωπική λεκτική επίθεση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Καραγιάννη Μιχάλη κατά της  Δημάρχου Σκύδρας Ιγνατιάδου Κατερίνα, όταν κατά τη συζήτηση του πρώτου θέματος της ειδικής συνεδρίασης για την έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2016 για τον Δήμο Σκύδρας, μεταξύ άλλων καταλόγισε σ΄αυτήν σκοπιμότητα σχετικά με την μη πραγματοποίηση διαγωνισμών-δημοπρασιών για διάφορα έργα, προκειμένου να τα αναθέτει η Δήμαρχος εκεί που θέλει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Διαβάστε ΕΔΩ  τι ακριβώς συζητήθηκε και στις δύο συνεδριάσεις, καθώς και τα θέματα για τα οποία ενημέρωσε το Σώμα στην προ ημερησίας διάταξης θέματα η Δήμαρχος Σκύδρας.

Αναρτήθηκε από By Sakis

 

Επικοινωνία