ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΗ ΔΗΜΗΤΡΗ: ''ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ''!-''ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ''!-''ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ''! (ΒΙΝΤΕΟ)

-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...

-ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

-ΑΠΟΡΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!-

-ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ!!

-ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ...

Μετά το πέρας της ενημέρωσης από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη προς το Σώμα για διάφορα θέματα του Δήμου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), τον λόγο έλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, θέτοντας διάφορα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα, ο Πασόης Δημήτρης, αναφέρθηκε στο θέμα αποκατάστασης του οδικού δικτύου εσωτερικά της πόλης λόγω των εργασιών του αποχετευτικού, αλλά και γενικότερα του επαρχιακού δικτύου, για τις Σχολικές στέγες, για την πρόσληψη του Γενικού Γραμματέα και αν ο Δήμος σκοπεύει να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο, το θέμα της πρόσληψης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο:

Στην συνέχεια ερωτήσεις απηύθυνε ο Ασβεστόπουλος Δημήτρης, αναφορικά με την παραχώρηση του κτηρίου όπου στεγαζόταν ο Αστυνομικός Σταθμός Εξαπλατάνου, για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και για την διαδικασία επιλογής και όχι εκλογής του, όπως προσπάθησε να πείσει το Σώμα ο Δήμαρχος κατά την αρχική ενημέρωση που πραγματοποίησε στην αρχή της συνεδρίασης για την πρόσληψη του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο Αλμωπίας.

Ερωτήματα επίσης απηύθυνε και η Καλδερεμτζή Δέσποινα, αναφορικά με την ανακύκλωση, το αποχετευτικό, την πρόσληψη του Γενικού Γραμματέα και την μεταφορά του ΚΑΠΗ στην πρώην Λέσχη  Αξιωματικών Φρουράς Αριδαίας.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος ουσιαστικά δεν έδωσε καμία απάντηση επί των τεθέντων ερωτημάτων, παρά μόνο επετέθη και πάλι κατά του Πασόη Δημήτρη, με εκφράσεις που δεν τιμούν ούτε τον ίδιο, αλλά ούτε και το αξίωμα που κατέχει, με αποκορύφωμα να εκνευριστεί, να χτυπήσει την έδρα του Προεδρείου με τα χέρια του, να… μαλώσει τον Πασόη Δημήτρη, όπως κάνει ο Δάσκαλος στον μαθητή του!! αναγκάζοντας την Αντιπολίτευση να αποχωρήσει από την αίθουσα (ΔΕΣ και ΕΔΩ) για την συμπεριφορά του αυτή.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόσληψη ατόμου  επί διοίκησης Πασόη Δημήτρη, τον οποίο κατηγόρησε ότι το μόνο που έκανε ήταν να σφυρίζει τραγούδια όλη την ημέρα μέσα στον Δήμο, χωρίς να προσφέρει καμία υπηρεσία. Αναφέρθηκε επίσης και σε κάποιον ''Εισαγγελέα'' που αναστάτωσε την πολιτική ζωή του τόπου, χωρίς να κατονομάσει πρόσωπα, και χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί, σύμφωνα με την προσφιλή τακτική του, όπως έκανε και με το θέμα του δήθεν εκβιασμού του από μέσα ενημέρωσης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε σε επόμενη ανάρτησή μας, ενδιαφέροντα και άλλα παραλειπόμενα από την ταραχώδη και επεισοδιακή χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία

Επικοινωνία