ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΕΑΝ…

Για τους… παροικούντες εν τη Ιερουσαλήμ, είναι γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, απαξιεί (απαξιώνοντας στην ουσία την ίδια, αλλά και τους δημότες της Αλμωπίας), να απαντά στα ερωτήματα και θέματα που θέτει μερίδα του  τοπικού τύπου, με εξαίρεση τα φιλικά προς αυτήν μέσα ενημέρωσης, παρά τα αντιθέτως σε κάθε ευκαιρία λεγόμενα του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη, ότι σέβεται! και εκτιμά! τον τύπο (μάλλον θα εννοεί τον τύπο που δεν του ασκεί κριτική και δεν του θέτει… ενοχλητικά ερωτήματα)!!Άλλωστε, ακόμη περιμένει η ιστοσελίδα μας απαντήσεις στα ερωτήματα που απηύθυνε πριν λίγο καιρό για καίρια θέματα, που αφορούν την ομαλή-εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Επανερχόμαστε όμως δυστυχώς, και ύστερα από απαίτηση και τα συνεχή ερωτήματα και απορίες κατοίκων του Δήμου, σχετικά με τις καταγγελίες  του Δημάρχου για εκβιασμούς προς το πρόσωπό του, με σκοπό το κέρδος, που έκανε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 27/7, χωρίς να κατονομάσει από ποιον ή ποιους δέχθηκε την παράνομη αυτή πράξη. Αν και έχουν περάσει περισσότερες από δέκα περίπου ημέρες, μέχρι και σήμερα δυστυχώς… ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την…  ταμπακιέρα από τον παρουσιαζόμενο ως θύμα εκβιασμού, λαλίστατο κατά τα άλλο, Δήμαρχο Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη, από άγνωστο ή αγνώστους με σκοπό μάλιστα όπως κατήγγειλε το κέρδος. (ΔΕΣ και ΕΔΩ)

Δεν γνωρίζουμε αν αρμόζουν στην περίπτωση οι παροιμίες του θυμόσοφου λαού μας ότι ‘’το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται’’ ή ‘’ Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος’’ ή  το εάν είναι θιασώτης της ρύσης του ότι ‘’ Όπλο των πολιτικών είναι η λήθη των πολιτών’’, αλλά στην περίπτωσή αυτή η οποία διαφέρει από τις συνηθισμένες, οι πολίτες και μνήμη και γνώση έχουν, αλλά και θέληση να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Και εν κατακλείδι, σε περίπτωση που δε δοθούν οι δέουσες εξηγήσεις και διευκρινίσεις για την παραπάνω καταγγελία περί εκβιασμού του, όπως έχει ΗΘΙΚΗ υποχρέωση και καθήκον έναντι των κατοίκων της Αλμωπίας,  θα έχουν κάθε δικαίωμα αυτοί (κάτοικοι  της Αλμωπίας)- και όχι μόνο- να προσάψουν στον Δήμαρχο Μπίνο Δημήτρη, τον χαρακτηρισμό ''αναξιόπιστος'' αλλά και σαν κάποιον που εν γνώσει του εξαπολύει μια ψευδή κατηγορία εναντίον κάποιου ή κάποιων. Ο χρόνος θα δείξει…

Θυμηθείτε και πάλι στο παρακάτω βίντεο την επίμαχη σκηνή της καταγγελίας μετά το 02:59 λεπτό του βίντεο...

Ρεπορτάζ By Sakis

 

Επικοινωνία