ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ... ΥΠΟΣΧΕΣΗ! ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!

Αν και πλησιάζει και το τέλος του Σεπτεμβρίου!! ακόμη περιμένουν οι κάτοικοι της Αριδαίας, να κάνει πράξη την υπόσχεση που έδωσε πριν μερικούς μήνες ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας Γεωργίου Χρήστος, όταν υποσχέθηκε εντός της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώπιων των συναδέλφων του, των Μέσων Ενημέρωσης και των παρευρισκομένων πολιτών σ΄αυτήν, αρχικά για τις 11/7 (ΔΕΣ ΕΔΩ) και στην συνέχεια για τις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θα ενημερώσει σε ειδική συνεδρίαση το Σώμα, αλλά και τους κατοίκους της πόλης, σχετικά με την πορεία του αποχετευτικού, για την ποσιμότητα του νερού  κλπ λεπτομέρειες του έργου.

Δυστυχώς τελειώνει και ο Σεπτέμβριος και ακόμη αναμένουμε την ενημέρωση!! Γιατί καθυστερεί άραγε αυτή η ενημέρωση την οποία περιμένουν οι  κάτοικοι της πόλης προκειμένου ενημερωθούν υπεύθυνα για ένα θέμα που αφορά την υγεία τους, και που με αυτό όπως ορθά αρέσκεται να υποστηρίζει ο Πρόεδρός της ΔΕΥΑ ''Δεν πρέπει να παίζουμε και να κάνουμε πολιτική''.

Επίσης, ακόμη αναμένουμε τις απαντήσεις στα θέματα που τέθηκαν πρόσφατα κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Αλμωπίας και του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, τα οποία διαβιβάσθηκαν στην ΔΕΥΑ Αλμωπίας, προκειμένου απαντήσει σ΄αυτά (ΔΕΣ ΕΔΩ).Δεν έχουν επαρκή στοιχεία, φοβούνται ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Ρεπορτάζ By Sakis

 

 

 

Επικοινωνία