ΕΔΕΣΣΑ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας την 30/9, ως είθισται πλέον, μετά την διαπίστωση απαρτίας και την κήρυξη της έναρξης της συνεδρίασης, τον λόγο έλαβαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι απηύθυναν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο Γιάννου Δημήτρη. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις ερωτήσεις που έθεσε ο κάθε σύμβουλος:

Φουνταλής Μιχάλης: Ζήτησε να πληροφορηθεί για το μέλλον των εργαζομένων στην επιχείρηση των καταρρακτών της πόλης, για την ποιότητα του νερού στην τοπική κοινότητα Πλατάνης-Πέλλας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  τμήμα του οδικού δικτύου στην τοπική κοινότητα Λύκων-Πέλλας.

Δημητριάδης Βασίλης: Ζήτησε να πληροφορηθεί για την χρονική διάρκεια της άδειας  λειτουργίας του κολυμβητηρίου της πόλης, και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η μελέτη ενεργειακής αναβάθμισης αυτού. Επίσης ποια κατάσταση επικρατεί στον Χ.Υ.Τ.Α (διαχείριση, κόστος κλπ), καθώς και τι μέλλει γενέσθαι με το Κανναβουργείο.

Ρυσάφης Γιάννης: Ζήτησε να πληροφορηθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται η λύση και η εκκαθάριση στην επιχείρηση καταρρακτών, καθώς και σχετική ενημέρωση από τον ίδιο τον εκκαθαριστή, καθώς και για το κολυμβητήριο της πόλης.

Δασκάλου Χρήστος (Τάκος): Για ένα μακάβριο θέμα ζήτησε πληροφόρηση ο παραπάνω σύμβουλος, σχετικά με ειδοποιήσεις που έχουν σταλεί από τον Δήμο Έδεσσας, για περιπτώσεις εκταφής νεκρών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου, καθώς και για την κατάσταση του οδικού δικτύου στις τ.κ Άγρα και Βρυττά –Πέλλας.

Ταμβίσκου Έφη: Ζήτησε να πληροφορηθεί τι γίνεται με το χρέος των καταρρακτών, ζητώντας ενημέρωση σχετικά με το θέμα από τον εκκαθαριστή, για το ωράριο λειτουργίας των γηπέδων, για τα αδέσποτα, καθώς και τι μέλλει γενέσθαι για την κατάσταση που βρίσκονται οι Δημόσιες τουαλέτες της πόλης.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις απαντήσεις του Δημάρχου Έδεσσας Γιάννου Δημήτρη στα παραπάνω ερωτήματα:

 

Δείτε  σε επόμενη ανάρτησή μας και άλλα ενδιαφέροντα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας της 30/9/2016...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία