ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ-ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ'' ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/10) απογευματινές ώρες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα 19 θέματα της ημερήσιας διάταξης. Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα, ως συνήθως η απώλεια ψυχραιμίας του Δημάρχου Μπίνου Δημήτρη και η έλλειψη επιχειρημάτων του, τον οδήγησαν σε φωνασκίες και στο χτύπημα της έδρας του Προεδρείου με τα χέρια του!!, ''μαλώνοντας'' παράλληλα τον Πασόη Δημήτρη (γιατί άραγε)!!με αποτέλεσμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας να αποχωρήσει η Αντιπολίτευση, μείζων και ελάσσων (πλην του Κόγιου Ανδρέα) από την αίθουσα.

Αργότερα και αφού ηρέμησε ο Δήμαρχος, επέστρεψαν σ΄αυτήν οι σύμβουλοι της ελάσσονος, όχι όμως και της μείζονος αντιπολίτευσης, με εξαίρεση τον Πασόη Δημήτρη και την Μπαγκή Κατερίνα που επανήλθαν στην αίθουσα. Συνεχίζοντας αργότερα ο Δήμαρχος και αφού δεν μπόρεσε να απαντήσει στο αίτημα της συμπολίτευσης για τον χρόνο επιλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης, επετέθη χωρίς να κατονομάσει εναντίον κάποιου προσώπου!! λέγοντας ότι ‘’ Εσείς φέρατε έναν... Εισαγγελέα!! που αναστάτωσε την πολιτική ζωή του τόπου'' χωρίς να διευκρινίσει ποιον και τι εννοεί!!

Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην παραίτηση του Αντιπροέδρου της Επιχείρησης των Λουτρών Βέσκου Δημήτρη, ενώ ο Προεδρεύων ανάγνωσε το περιεχόμενο της παραίτησης του. Διαβάστε  Ε Δ Ω κ α ι  Ε Δ Ω , και δείτε σε βίντεο, τι ακριβώς ειπώθηκε και συνέβη εντός αίθουσας, τις σημαντικές ανακοινώσεις του Δημάρχου, τι είπε για την πρόσληψη του Γενικού Γραμματέα στον Δήμο, αλλά και για άλλα θέματα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Ρεπορτάζ By Sakis

Επικοινωνία

Επικοινωνία