ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων-ερωτήσεων των Δημοτικών Συμβούλων (ΔΕΣ ΕΔΩ), ο Προεδρεύων ικανοποιώντας το αίτημα του Χουρσόγλου Χρήστου, που ζήτησε να μιλήσει τελευταίος, έδωσε τον λόγο σ΄αυτόν.

Λαβών τον λόγο ο παραπάνω Σύμβουλος, αναφέρθηκε στην απουσία του Δήμου στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε γνωστό κέντρο από τον Σ.Δ.Μ και τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμωπίας για το αποχετευτικό, για το κλείσιμο της οδού στην Λουτρόπολη της περιοχής με κάγκελα που δυσκολεύει την πρόσβαση των ηλικιωμένων στις πισίνες, αν υπάρχουν μελέτες για τα έργα που έγιναν στην Λουτρόπολη...

... για την απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται το Στρατιωτικό Νεκροταφείο της πόλης, για την κατάσταση της οδού Π. Μελά που οδηγεί στην Λουτρόπολη και το Κέντρο Υγείας της πόλης, για την απαράδεκτη από άποψης καθαριότητας κατάσταση που επικρατεί στο εργοτάξιο του τέως Δήμου Εξαπλατάνου, για τα αδέσποτα, για το αν δηλώθηκε η περιουσιακή κατάσταση του Δήμου στο Κτηματολόγιο...

... ενώ πρότεινε η επιχείρηση των Λουτρών να γίνει χορηγός στις ομάδες της πόλης (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ), να ονομασθεί η οδός Ι. Δραγούμη (πεζόδρομος) σε οδός Θεόφιλου Γάτσου, προς τιμήν του τέως Δημάρχου της πόλης, η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε αίθουσα Γιάννη Αγιάννογλου, που διετέλεσε Δήμαρχος Αριδαίας και απεβίωσε πριν λίγο καιρό, καθώς και στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης να δοθεί το όνομα του Ολυμπιονίκη Νίκου Ηλιάδη.

Δείτε σχετικά στα παρακάτω βίντεο, ενώ σε επόμενες αναρτήσεις μας διαβάστε και άλλα ενδιαφέροντα...

 

Ρεπορτάζ By Sakis

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο της παραπάνω πρωτογενούς ανάρτησης-δημοσίευσης (κείμενο, βίντεο και φώτο), αποτελούν  πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη και της παρούσας ιστοσελίδας. Η οποιαδήποτε αντιγραφή, εν όλω ή εν μέρει, αποτελεί παράβαση της κείμενης Νομοθεσίας και συγκεκριμένα του Ν. 2121/93 ’’Περί προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων, πνευματικής ιδιοκτησίας κλπ’’, πράξη που προβλέπεται και κολάζεται από τον παραπάνω Νόμο, με εξαίρεση εάν ο χρήστης-αντιγραφέας, τηρεί τις προϋποθέσεις που ορίζονται από την κείμενη Νομοθεσία και σχετικές Νομολογίες (άδεια του δημιουργού, παραπομπή και  μάλιστα με ενεργό σύνδεσμο (link) κλπ), επιφυλασσόμενος σε περίπτωση αντιγραφής-αναπαραγωγής, άνευ των παραπάνω προϋποθέσεων,  σε κάθε εκ του Νόμου νόμιμης ενέργειας.

 

Επικοινωνία